THINGS ARE GONNA CHANGE NOW


SPATSERA PÅ STAN



Började 10, hade någon storts engelskaprov, slutade vid 11. Våran geografilärare var tydligen hemma med sjukt barn, så ja då får man tydligen sluta. Hängde med Agnes och Isabella till stadsbiblioteket och lånade en till bok, eller två faktiskt. Att det ska vara så svårt att läsa engelska böcker. Sedan skyndade jag mig till Jensens där jag träffade lite klasskompisar, vi käkade och gick runt lite på stan.

På fredag händer det tydligen något hos Moa, kul!

MIN PILOTJACKA!

JAG SKA HA JACKAN, DEN ÄR MIN!


VÄDER



Vädret är ett konstigt fenomen. Imorse var det sol, sedan kom mörka moln med regn, några minuer senare sken solen, ett tag senare kom regnet men solen var kvar, nu skiner solen och regnet är borta. Är jag tråkig som längtar till höst och regelbundet väder (läs regn)?

MISSLYCKANDE

Jag har nog inte riktigt klarat av något som stod på listan. Däremot har jag kommit en bit på porträttet, skööönt! När det gäller andra saker som inte stod på listan var det ett stort steg bakåt idag.

FanLakrits.


ETT PORTRÄTT OCH EN HEL DEL ANNAT

Nu är det lördag, och här sitter jag med en hel del plugg. Vad hände där?

Franskan har jag gjort klart nu så den kan jag ju stryka. Men detta porträttet alltså, hmm. Vet verkligen inte vad jag ska skriva, det jag vet är att det ska handla om fina Isabella. Resor kanske borde vara den röda linjen, möjligen killar. Hoppas jag kommer på något, sen är det ju den där debatten. Kristdemokraterna, jämställdhet. Vill gärna hinna träna lite på gitarr också, har fått för mig att jag ska lära mig det.

Får se vad jag hinner med, om jag känner mig själv rätt så lär jag ägna en hel del tid åt sådant som inte står på min lista.


URBAN OUTFITTERS



I'm in love, can't wait till London!


JAG SOM TRODDE ATT JAG VAR FRISK



Men frisk, nej det kan jag ju glömma. Och jag som verkligen vill ut och springa nu, men här får jag sitta istället och dricka äckligt te. Hade första franskalektionen idag också. SHEEET! Denna lärare alltså, franska och engelska, hur ska detta gå???

YOGHURT, MIN RÄDDNING


DU GÖR MIG LYCKLIG



Min underbara vän, jag älskar dig så och du gör mig så glad!

Vi skrek tillsammans och allting föll
stjärnor slocknade
vägar blev diken
skosulor tejpades förgäves ihop med silvertejp
och våra röster försvann
de gick inte upp i rök,
de sprang liksom för fort ifrån oss som i en dimma

Utan röst men med kraft viskade du
Du är vacker som en dag

Du är vacker som en natt tyckte jag
men det sa jag aldrig
och aldrig någonsin kommer jag få vara vacker som ett dygn
som tjugofyra timmar
med dig

För allting föll med våra skrik och kvar fanns inga dagar
inga nätter
Bara trasiga skosulor
och kanske jag

Du är så absolut bäst!

EN SJUK KRÄFTA

Igår mådde jag inte riktigt toppen. Kunde inte sova till längre än 8 eftersom jag hostade så jävla mycket och fick sedan hosta mig igenom hela kräftskivan. Idag kunde jag sova till 12, JIPPIE! Ska nog köra hem, dags att komma igång lite med det igen, lektioner nästa?




SJUKSTUGA HOS TONFISK

Började med skola, den första uppgiften vi får i so missar jag totalt. Jag kan verkligen inte lyssna på honom, hur ska detta gå??? Som tur var så är det ett grupparbete som ska genomföras så när min grupp har samlat ihop sig ber jag dem att kvickt berätta för mig vad som ska göras. Och hur görs detta sedan? Jo det genomförs med sådant engagemang som jag aldrig tidigare skådat. Innan har aldrig någon brytt sig om att ens ta upp ämnet när det är grupparbete som gäller, nu fick jag anstränga mig för att göra mig hörd. Sån otrolig skillnad.

Efter skolan träffade jag Linnea, vi köpte en present till Emma som vi sedan åkte till på kvällen för ett försent födelsedagsfirande (Sheet, vi sjöng inte ens kom jag på nu!). Där var det mer en sjukstuga än ett födelsedagsfirande. Alla hostade i mun på varandra och jag var en av dem, mår inte så bra nu alltså... Mamma hämtade mig tidigt eftersom det är skola imorgon.

Drar nog till landet imorgon efter skolan, kräftskiva på lördag. Kan man bli frisk tills dess?


          

JUST MY STYLE



GAAAH MÅSTE TILL LONDON NU OCH HITTA DEN PERFEKTA JACKAN!

Annars rullar skolan på. Eller rullar och rullar, så mycket det kan efter två dagar med en ny klass och en ny skola. Men jag trivs väldigt bra, hoppas att jag kan få fortsätta trivas! Skolan är helt sjuk, jag kommer aldirg lära mig att hitta någonstans! Tur att vårat klassrum är precis uppför trappan vid éntren, annars hade jag nog kommit några timmar försent till varje lektion ;)


MA GOOOSSSSSH!

Måndag: 5 km
Tisdag: 7,5 km
Onsdag: 7,5 km


Jag som alltid har gnällt på mamma när hon sagt till mig att jag kan springa längre än 2 km. "Agnes det sitter i huvudet." "NEJ DET GÖR DET INTE ALLS! JAG KAN BARA INTE!". Och nu har jag äntligen insett det. Min mamma har alltid haft rätt. Det är alltid kampen i huvudet som är det värsta, inte den fysiska kampen. Jag har alltid trott att man måste ta allt i jättesmå steg, och visst kan det stämma ibland. Men det viktigaste är ju att man vågar prova nya längder, att man vågar springa längre! Annars kommer man ju inte heller längre i sin utveckling. Så nu har jag äntligen hittat lite rutiner igen, tre dagar på rad tär i och för sig ganska mycket på kroppen har jag märkt, så jag kanske ska sprida ut det lite bättre över veckan ;)


HURTIGT AGNES, HURTIGT



Jag var duktig idag, jag skulle egentligen ut och gå en promenad med istället gav jag mig ut på en joggingrunda. Tänkte ta den valiga, dit och tillbaka. Men när jag kom dit, fick jag också för mig att jag skulle springa runt. Och så gjorde jag. Dit, runt och tillbaka, bra Agnes, bra. Men innan hade jag också ätit en lakrits, dåligt Agnes, riktigt dåligt för katten!

MYCKET ATT STÅ I

Imorgon ska jag ta med en bild till skolan.
Den ska tydligen vara 9 x 7 cm och
porträttera något så fantastiskt som mig själv.


LÄTTNAD

Idag gick jag för andra gången in genom portarna till en viss gymnasieskola. Idag gick jag för första gången in genom portarna till en viss gymnasieskola som elev.

 


Och vilken lättnad jag kände, när alla var sociala och ville snacka, när alla hälsade med ett glatt leende på läpparna, när jag fick mitt schema som antagligen är helt kick-ass och när jag tillslut gick ut genom portarna till en viss gymnasieskola med ett leende på läpparna.

NÅGOT NYTT

Frizon var underbart, imorgon börjar något nytt, något läskigt, något spännande, imorgon börjar gymnasiet.

FRIZON

Hänger här på frizon, det regnar ibland, annars är det lite för varmt just nu, jag har brännmärken på knäna efter hinderbanan igår och skavsår på fötterna av dessa jävla stövlar som jag klampar runt i dag ut och dag in, ganska charmigt ändå.

FÖR KATTEN!

Om du vill klippa page, låt då för katten inte din kompis göra det! Inte ens en frisör kan ju få det snyggt då...

WILD AND CRAZY, INTE PÅ ETT BRA SÄTT

Igår gick det lite villt till. Jag ville klippa mig men Ylva hade inte tid så på kvällen när Ida kom övertalade hon mig att jag skulle klippa mig själv. Jag klippte lite och sedan skulle Ida fixa nacken. Nu har jag jättekort hår i nacken och min vanliga lugg. Jag har precis fått en tid hos en frisör 15.45 idag, puuhhhh! Men egentligen, vad kan hon göra?? Jajaa, det kanske är bra att göra lite dumma saker ibland ;)

ÄHH VA FÄÄN???

Jag är så jävla velig, kan aldrig bestämma mig. Men nu ska jag bara göra det, jag ska klippa mig. Man lever ju bara en gång och hur kul är det att ha samma frisyr liet ut? Har messat Ylva och frågat om hon har någon tid men hon har inte svarat, JAG VILL JU GÖRA DET NU!


AVATAR



Jaa, det är sånt som händer när man har tråkigt.

FORGIVE ME FATHER FOR I HAVE SINNED...

...again
Breakable_by_ineedchemicalx_large


J'ADORE PARIS








ENSAMHET

Jag älskar mitt hem, vårat hus är helt perfekt. Men mitt rum kan jag aldrig bli nöjd med. Jag gör om det halvt hela tiden, målar tre väggar och låter den med rosa getingar vara kvar. Jag köper nya möbler men låter ändå de sakerna som jag stör mig på vara kvar.

Nu sitter jag här i min ensamhet och mår verkligen dåligt. Jag är ensam. Men snart kommer Linnea och då försvinner min ensamhet, för stunden. Men en väldigt vid fråga, varför känner man sig som ensammast på natten? När mörkret kommer blir det alltid värre. Men när Linnea kommer, då ska vi se på skräckfilm, och antagligen skrämma upp oss rejält.

Jag vill shoppa, men jag ska hålla mig till London, då jävlar blir'e villt!



FAN, FAN, FAN

Jävla lakrits, vad ska jag göra?


ETT PAR KÄNGOR



H e l v e t e  vad jag ska hitta ett par perfekta stadiga kängor.

PARIS ET CARNAC




OHH SOLE MIO!



Jag vill ha en pastabok. Jag vill göra en massa goda pastasåser att bjuda mina vänner på.

RSS 2.0