- en helt vanlig bra dag -

Denna dagen har varit så himla fin och bra. När jag tänker tillbaka på den förvånas jag över att en så vanlig dag kan ha blivit så bra.
 
Blev väckt av att de ringde från skolan och frågade om jag ville jobba. Först sa jag nej för att jag trodde att jag mådde dåligt men mest för att sängen lockade såå mycket. Sedan insåg jag att jag har längtat efter att jobba ett tag nu och sa snabbt ja innan hon hann lägga på på mig. Hetsade i mig frulle och var på skolan tjugo minuter senare. Hade en ganska bra förmiddag med en förskoleklass, musik, idrott, teaterföreställning och mycket ute. När jag hade rast hittade jag en av städerskorna i personalrummet, tillsammans med sin dotter och dotterns nyfödda bebis. De såg hur jag tittade och log mot bebisen och frågade mig om jag ville komma och kolla på henne. Efter ett tag fick jag hålla henne. Så jag ägnade min rast åt att mysa med och glädjas av en liten bebis. Alltså så små barn kan verkligen göra en lycklig på riktigt. Efter rasten gick jag och en annan vikarie iväg med en 1:a till Bockemossen, hängde med dem i solen och bara hade det allmänt gött. När klockan slog fyra gick jag hem och cyklade iväg till gymmet, sedan när jag hade tränat cyklade jag hem igen.
 
Att en sånhär vardaglig dag kan vara så fantastiskt bra ger mig lite hopp, eller nej, mycket hopp.

- jag vill vara ung och dum -

Hmm, eh ja. Livet alltså. Allt går väldigt mycket upp och ner hela tiden. Igår mådde jag jättedåligt och kände att jag var påväg att falla tillbaka i något sorts dumt läge. Idag däremot har jag mått super hela dagen. Älskar sådana här dagar, när man får mycket gjort och samtidigt hinner hänga med någon fin kompis. Överlag den senaste tiden så har jag faktiskt mått väldigt bra. Jag tog lite ledigt från skolan efter en jobbig incident och tog då tillfälle i akt att bara vara med dem jag gillar mest. Har tänkt lite på det och längre fram i livet kommer man inte kunna göra sånt som jag tar för givet nu. Så jag har kommit fram till att jag ska ta tillvara på att jag är ung, och om jag skulle vilja så är det okej att någon gång var lite dum.

RSS 2.0