EN RÖD KUDDE I EN BLÅ SOFFA

Tjeeenis! Idag väckte mamma mig vid nio, jag var helt slut efter att ha suttit upp och chattat med Sigge om resor hit och dit. Men vi tog oss ändå ut på en liten morgonpromenad innan vi åt frulle. Sedan körde vi (läs jag) till Almölivs där vi inhandlade lite förnödenheter. Körningen gick bra och det är allmänt gött nu. Om några timmar ska vi hämta Linnea loves Buster och vi drar nog till djävulsklippan lite senare.



FAR, FAR FAR AWAY FROM HERE

Ååå vad underbart gärna jag vill iväg! Sitter och chattar med sigge, vi kollar resor och grejer. Fatta vad underbart att dra iväg med några kompisar! Gaaahh vad gärna jag vill det!


SICKENSS

Jag mår inte så bra... Jag har bakar bullar...

Idag har varit som vilken dag som helst, chillat vid vattnet, kört båten med Jakob och Måns, bakat vaniljbullat, ätit way 2 mucho bulldeg, fortsatt äta när jag mått illa, ätit lite till, och lite till...

Imorgon kommer Linnea lover Buster hit! Yaaaaj! :D


ARGA SKRIK

Nu har Linnea dragit sig hemmåt, vi tillbringade även denna dagen vid vattnet, vilket har resulterat i lite solbränna. Började vid stora badet där vi käkade pannkakor och fortsatte sedan till Låka. På hemvägen cyklade vi en extra sväng, värsta omvägen, men träning fick vi.

Gick jävligt dåligt när jag skulle köra hem från Almölivsidag, har aldrig varit tvungen att byta plats innan men det gick lite för långt denna gången. Nu har jag käkat glass och försöker ragga folk att komma hit, annars drar jag nog hem.





HURTIGT!

Tjeenis!

Igår kom Linnea och Emilia hit. Vi åkte vattenskidor och chillade vid vattnet. Sedan så tog vi cyklarna ner till Almölivs där Emilia tog bussen hem. Jag och Linnea fick ju då cykla hem, 20 min tog det. Inte illa alltså ;)

Efter det åt vi mat, sedan glass och jordgubbar medans vi tittade på House of Wax. Lääääskigt...

Nu tänkte vi ta en liten promenix innan vi käkar frukost. Får se vad för spännande saker som kan hända idag ;)



(gammal bild)

LINNEA LOVES BUSTER

Denna dagen spenderades först med Karin, sleepover efter Ebba och Didrik maraton.

Sedan drog jag och Linnea in till stan, checkade in miss ragtime och drog hem till Linnea. Där lagade vi lunch, qournfiléer, så gött! Sedan råkade vi käka lite glass med nutella och annat gott...

Nu bär det i alla fall av till landet, igen. Midsommar nalkas, kraaam!


SAKNAR EN LUNCH

Volleyboll säger jag bara, de e grejer alltså. När vi hade spelat ett bra tag mot varandra och mot andra så drog jag, Linnea och Emilia hem till Linnea där vi sov.

Klockan ringde klockan 9 och då gav vi oss iväg till ICA för att köpa lite matsäck till Emilia som skulle hälsa på konfirmanderna på Sjövik. När vi sedan kom tillbaka till Linnea efter en längre promenad än vi hade räknat med var vi helt utsvultna, så frukost blev det.

Det tog över en timme att komma hem från Linnea till mig! Helt sjukt ju! När jag kom hem så tog jag mig i alla fall ut och sprang den vanliga rundan.

Nu kommer snart Karin, vi ska käka kebab, glass och ha Ebba och Didrik maraton. Jag är helt utsvulten, har ju inte ätit någon lunch idag så kebabrulle känns helt rätt nu alltså!


VOLLEEEEY

Har precis kommit hem från landet, körde hela vägen hem på den gamla vägen i mammas lilla minibil. Nu bär det av till ylva för lite klippning och sedan till slottskogen för lite voleeeeyboll!

LJUS

Jag hamnade tydligen på landet, så här sitter jag nu. Ida ringde innan och vi snackade lite om hur bra vi är. När jag kom in hade pappa fått för sig att iPoden som Magnus gav till mig igår var till honom. Visst jag vet att Magnus inte gillar mig men han gav den till mig så lägg av. Han e ju fan seriös.

Är i alla fall jävligt deppig just nu. Får sova på saken och hitta på något kul imorgon.


MILITARY


Kommer leta efter denna jackan när jag träffar Emma imorgon


THE HIPPIESTYLE



Jag kanske var en hippie i ett annat liv.
Jag hoppas nog att jag har varit det.

Jag vill vara fri och laglös.
Leva ett liv bortom alla gränser.
Jag vill leva i en fantasi.


UPPBOKAD

Trevligt i Malmö, kom hem med en påse kläder och en fullproppad bil som fortsatte upp till landet och dumpade allt i stugan.

När jag kom hem tog jag mig ut och sprang. När jag kom hem kämpade jag länge med lakritslusten men kom för ovanlighetens skull över det.                                                                                               BRA AGNES!

Jag ägnade bilresan hem åt datorn och att boka upp hela min vecka med att träffa trevliga människor. Jag har fortfarande lite tomma luckor men det ska jag nog lyckas fylla i.


PUNKA OCH TÅRAR

Sitter i Malmö nu. Igår körde jag i ungefär en och en halv timme innan det blev dags att tanka. Då kör jag såklart för nära kanten som är spetsig som fan och det blir punka. DAMN!
Nu har pappa i alla fall fixat nya framdäck så det är lugnt, jag har ju lärt mig något nu men jävligt jobbigt då.
Idag har vi gått runt på stan, jag, mamma, Petra, pappa och Magnus. Det är ju jättemycket REA nu men jag var så otroligt trött idag att jag inte orkade ett skit. Har mest bara gått runt och sett dum ut ;)

 


Kebabrulle, donut, sushi och chokladbollar

Som jag skrev igår så träffade jag Therese. Vi åkte in till stan och där shoppade Therese loss totalt! Ja herregud vad hon fick fart! Efter ett tag tog vi en paus och delade på en kebabrulle, och sedan delade vi på en donut och Therese fortsatte sitt vilda shoppande. På eftermiddagen blev vi trötta och fick för oss att vi skulle sätta oss på en spårvagn och hamna någonstans. FRITIDSKORT! När vi var i Tynnered kom vi på att vi kunde gå på bio, Sex and the city 2 fick det bli.

Jag tycker att filmen var mycket roligare än den första. Mycket skratt. Efter bion gick vi och köpte sushi, man måste ju prova någon gång. Sedan drog vi hem till mig och käkade, kollade på film och vid 1 tiden fick vi för oss att vi skulle göra chokladbollar så that's what we did. Slocknade någon gång vid 2 kanske?

När vi vaknade segade vi oss rejält, gjorde scones och var allmänt degiga. Sedan kom jag på att Therese skulle träffa några inne i stan och vi fick jävligt bråttom. Så därför sitter jag nu här, ensam. Malmö ikväll, kanske borde ta mig ut på en liten joggingrunda?


JÄVLA BYGGARBETARE!

Hade egentligen sovmorgon idag. Jag vaknade klockan 9. Går ju inte att sova när det brummar och låter för att grannarna bygger.

Väntar på att Therese ska messa. Vi ska in till stan men hon har nog inte vaknat än. Vad borde man göra nu? En promenad kanske?


SKAVSÅR PÅ MINA FOSSINGAR

Idag var det sista dagen med mina små flickor, dem har varit jobbiga med samtidigt helt underbara! Kom i alla fall hem med ett fett lönekuvert. Hehee, ne skämt åsido, men lite pengar blev det.

Sedan drog jag och Linnea in till stan där vi hann med två affärer, grundligt. Vi började med MQ, 50%! Köpte två tröjor. Sedan fortsatte vi på Mango, 50%! Köpte två par shorts och en skjorta. Ska dock lämna tillbaka skjortan och ett par av shortsen.

Efter det började affärerna stänga och vi tog en glass på McDonalds innan vi tog bussen hem. Eller hem och hem, vi gick också in på ICA på Vallhamra torg där vi köpte mazariner, vi åt varsinn och mådde sedan illa och slängde de andra två.

Trevligt i alla fall!


Bad start, good ending

Dagen började som följande, med fotbollsskolan. Ungarna var aningen jobbigare idag och jag var så - nära på att få något sorts utbrott.

Dagen fortsatte sedan med att jag och Ida cyklade till Agnes, den andra Agnes vill säga. Där badade vi i hennes grannes pool, sjukt mys! Sedan åt vi jättegod vegetarisk pastagegga och studsade på en studsmatta.

Dagen avslutas med en kall dusch, några jordgubbar och en svidande bränna, främst i ansiktet med också på andra ställen...


"ÄHH, MAN LEVER BARA EN GÅNG"

Vad betyder det egentligen, att man bara lever en gång?

Betyder det att man ska ta vara på livet genom att göra det man vill? Äta det man vill och tycker om? Inte bry sig om ifall man väger några kilo för mycket?

Eller betyder det att man ska ta vara på livet genom att ta hand om sig själv? Hålla sig i form, motionera och äta rätt?


POWERNAP

Hatar när det händer. Har skrivit en lång text och råkar trycka på någon knapp så att hela skiten försvinner. Hade i alla fall skrivit att fotbollsskolan är igång. Jag, Amelie och Ella är ledare åt 24 6 åriga tjejer som gråter för minsta lilla skråma och blir överlyckliga över ett plåster och lite uppmärksamhet.

När jag kom hem somnade jag framför TV:n, en halvtimme utan minsta lilla avbrott, underbart. Sedan skulle jag ta mig ut på en liten springrunda men hann inte så långt innan jag vände om. 

Nu har pappa lovat mig att vi ska ta en liten tur med bilen, bara han hoppar in i duschen snart! 


LONGITUDER OCH LATITUDER

Nu har jag har förarbevis för båt! AWESOME!

Har varit en lång dag, började 9 i Långedrag och var hemma typ 11 timmar senare. Men med ett förarbevis, klarade provet! :D

Imorgon är det bara att gå upp tidigt igen och dra sig iväg till IP. Hoppas på goa tjejer ;)


DET ÄR LÖRDAG

MEN ÄNDÅ


Isoface - Save Our Soules

Jag ska starta ett rockband. Vi ska heta save our soules. Våran första och enda låt ska heta Isofaces



Vi kommer vara råbra.


Working 9 - 5

Igår drog vi tidigt iväg till skåne, kom hem sent.

Idag gick vi upp tidigt, åkte till förarbeviskursen och spenderade typ hela dagen, lärde oss om navigation och grejer. Kursen är 9 - 5. Vem pallar egentligen? Om jag inte får godkänt på provet imorgon kommer jag typ bryta ihop!


PARTY ALL NIGHT LONG!

Nu är det slut, vad händer nu?

Rööj igår. Vissa lite för mycket kanske. Jag hade go placering vid middagen, satt med några fina herrar. Sedan blev det dans och grejer.

Jag kommer sakna dessa underbara människor något så fantastiskt mycket!

Bjussar på en litan partaajbild, vissa blev ju lite varma...

FARVÄL UGGLUM!

Nu är det bye bye, adios, c u no more! Skolavsluting. Helt surealistiskt! Vi kom, vi sjöng, vi gick. Nej men seriöst så det hemskt, läskigt och helt fruktansvärt! 10 år har spenderats på denna skola och nu ska jag lämna den.

Snart ska jag göra mig klar för festen/middagen/balen. Hoppas på en go kväll!

Bjussar på en crappy bild som mamma tog, 9c!





KVILLE SKA'RE VA!

En rågoo kväll på Kville! Spelat lite biljard, ätit mat, visat upp roliga filmer med bilder från Polen. Hahaa, Charles hade en askul film! Hahaa, jag säger bara Björn Rosenström! Kommer sakna min fina klass som fan! Slut med allt imorgon, hmm, hur ska detta gå!


BESVIKEEEN


2 mucho food

Idag gick jag upp vid 9 även om jag hade sovmorgon. Vill ju kunna somna ikväll, kommer vara så jävla nervös! Klockan elva väntade Emma på mig vid allum och vi drog in till stan och satte oss utanför operan i regnet. Där åt vi en massa jordgubbar, muffins, rabarberpaj och drack te. Gött, när det blev för kallt tog vi bussen hem till mig och bakade kladdkakan som jag och Linnea glömde göra igår till skolavslutningen. Nu har Emma dragit iväg och snart ska jag också göra det, mot kville! :D


LÅÅÅNGEDRAAAG

Städdag denna dagen. Sorgligt! När vi hade städat klart satte vi oss ner och fixade bildspel med Polen bilderna. Jag, Linnea och Therese gjorde ett med alla underbara, smickrande sovbilder, ska visa det för alla imorgon på biljarden.

Efter skolan hängde Linnea med mig hem, vi gjorde pizza och rabarberpaj. Vi är så ambitiösa alltså! Vi glömde totalt av att vi också skulle baka kladdkaka till avslutningen och kom inte på det förrens vi var på allum. Där inhandlades det jordgubbar, till min och Emmas lilla picknick imorgon.

När jag kom hem sedan var jag duktig och gav mig ut på en springtur. Jag borde verkligen springa lite längre, härlandatjärn och tillbaka är nog inte så långt som jag hoppas att det är.

När jag kom hem och hade käkat så skulle pappa iväg och hämta Måns, då föreslog han så vackert att jag skulle köra. Jippieee, så jag körde alltså till Långedrag! Gött.


OUPPS I DID IT AGAIN


MINA GLITTRIGA FÖTTER

De är ju sista skolveckan nu, så helt onödiga skoldagar nu. Idag åt vi lunch med rektorn. Vad det nu är bra för, vi har ju ändå avslutningsfesten på torsdag.

Fick iallafall sluta vid ett idag, så jag tog bussen in till stan där jag gick in på H&M och provade 12 plagg, kom inte ut med ett enda. Gick också in på monki där det var sådan där sjuk underbar rea! Köpte ändå bara två tröjor, har inget shoppingflyt alltså.

Sedan mötte jag upp fina Victoria, vi snackade Frankrike-minnen och hade det allmänt gött. Köpte varsin scone och göttade oss lite.

Annars har det inte hänt så mycket, jag går in mina nya, fina, glittriga sandaler, vill ju inte få skoskav på torsdag ;)




ÅÅhh, glömde berätta om typ dagens lycka! Fick lite betyg idag, MVG i engelska och franska! :D


RÅÅÅGO-MAT-HELA-DAGEN-DAG-IDAG

Jo, jag har käkat typ hela dagen, ajajaaaaj! Gick upp och åt frukost, sedan typ 2 timmar senare åt jag 2 mackor. Det är ju helg så får passa på ;) Vid 3-tiden tog jag cykeln till apslätten, där väntade en massa människor med en massa picknickfiltar, PICKNICKFESTIVALEN! :D Därav anledningen till att jag har ätit hela dagen, vi körde lite knytis så man åt ju ganska mycket. Träffade en massa personer som jag kände och hade det allmänt gött.

Hahaa, sedan gjorde jag bort mig som fan! På vägen hem skjutsade jag Ida, och det blev väldigt vingligt i en uppförsbacke. Och vem träffar jag då om inte Rollo?! Trodde fan att jag skulle dö, svettig och flammsig kommer jag där, han trodde säkert att jag var full. När jag cyklade iväg så ropade han efter mig "glöm inte hjälmen nästa gång". Skämdes som fan...


En trevlig helg

Åkte ju som sagt till landeti fredags, där monterade vi ihop en massa jävla möbler. På lördagen fortsatte vi att fixa och dona, kan det inte bli klart snart?!

Sedan på eftermiddagen åkte vi hem, jag duschade och drog sedan till Maria för att fira hennes sweet 16 med grillning och mys. Det var över förväntan måste jag ju påstå! När vi åt efterrätt satt alla på balkongen och myste, sedan droppade folk av en efter en och tillslut var vi bara fyra kvar. Råmysigt. Sedan när vi var påväg hem fick Karin och Sebastian för sig att vi skulle se på skräckfilm. Så det gjorde vi, haha skräck kan man väl inte riktigt kalla den. The Stepfather iallafall, det läskigaste var när en katt hoppade fram ;)

Så jag kom inte hem förrens vid typ 2 igår vilket gjorde att jag sov ganska länge. Idag blir det iallafall picnicfestivalen! Känns som att typ alla ska dit, kul att träffa folk! Nu ska jag hitta något i kylen att picnica med!


FÖRSTA DOPPET

Yees, nu ska jag då vara lite check och skriva om årets första dopp. Wohoo, kallt som fan i Västra långvattnet iallafall! Sista dagen på elevens val idag, vi cyklade till Västra långvattnet där vi solade, badade och åt lite. Ganska chill helt enkelt.

Efter det drog jag med Karin och Renée till Allum, trevligt att träffa dem lite igen. Jag och Renée köpte presenter till Maria, som vi ska till imorgon. Och jag köpte faktiskt lite mer! Tre örhängen, alltså ojämna, bara en av alla, en blixt, en dödskalle och ett kors. Råfräna! Jag köpte också ett par sandaler! Helt fucking crazy! Trodde seriöst att jag aldrig skulle hitta några! Men det gjorde jag, beiga i mocka med en massa nitar på.

Nu ska vi bara käka något och sedan drar vi till landet.


Brända axlar

Elevens val idag igen. Jag cyklade iväg till skolan, sedan åkte vi vidare till Utby där vi lämnade cyklarna och vandrade uppför berget. Efter ett tag kom vi fram till en sjö, där grillade vi, solade och hade det mys. Jag gick runt i linne hela tiden i den stekande solen, jag hade med mig solskyddskräm med använde det såklart inte. Det resulterade ju såklart i att jag nu har väldigt ont på mina röda axlar.

Ett tag efter att jag kommit hem kom Emma och hälsade på. Vi snackade lite. Sedan gick hon hem och vi åt kycklingsallad. Efter det hjälpte jag pappa att klippa gräsmattan och sedan snackade jag med Ida. Hon är helt underbar den bruden.


Underbara människa


Andra gången idag


MY LEGS HURT!

Elevens val. Cyklade till kåsjön. Kom fram som en svettig fisk. Paddlade kanot. Låg och solade. Blev nerstänkt av Therese. Cyklade nerför backarna. Kom hem. Duschade. Panikpluggade. Gick till skolan. Hade sista provet i hela grundskolan. Gick hem. Cyklade till skatås. Firade Johns student. Cyklade hem. Åt kladdkaka. Åt lakrits. Mådde dåligt.

Har ont i benen.


FUCKING SHEET



Hate you damn lakrtis!

Min vackra dag

Go dag idag. Vi fick varsinn liten förskola idag som ska sparka ut oss vid avslutningen, jag fick världens gulligaste lilla killa, Ammandos! Underbar liten kille!

Efter skolan la jag mig ute och solade, så otroligt varm! Låg i bh och började ändå svettas! Sedan fick jag med mig Ida på en liten "tur" nere vid Renova. Hon åkte longboard och jag sprang. Asjobbigt men gött ;) Imorgon är det elevens val och John tar studenten, hoppas på en go och varm dag.

(INGEN LAKRITS IDAG! :D)



Kärlek

Ja, det kan ju vara allt knepigt och jobbigt ibland.


RSS 2.0