- man får inte vara dum! -

Igår hade äntligen en riktigt bra kväll. Log och insåg att nu är jag sådär lycklig igen som man inte kan planera utan bara blir. Jag, Ibbe och Matilda firade att det var fredag med glass från LIDL och bio. Vi såg Studentfesten, egentligen en ganska dålig film men jag skrattade ändå hela tiden för den blev så bra i all sin dålighet. Sedan flydde jag och Tilldis tillbaka till barnålder och sminkade varandra med ambitionerna att åstadkomma mästerverk, vilket vi självklart gjorde. Jag hade tänkte åka hem men det var mysigare att sova över. Åhh vilken fin kväll, det behöver inte vara svårare än så.
 
 

- påsken 2009 -


- U -

Hej. Ville bara säga att NU FAN GÖR VI DENNA HELGEN!
 

- muntert -

De senaste dagarna har jag lagt all min tid åt en filosofiinlämning. Och jag kommer ingenstans, vet inte ens om jag kan använda min frågeställning. Idag regnar det ute och åskar ibland, lite mysigt och lite deppigt. Senare ska jag till min sjukgymnast, benhinnerinflammationen är kvar trots att jag har kämpat med rehabövningarna dag ut och dag in. Imorgon håller jag i mitt etikseminarium samt skriver en argumentationsanalys. Hehe, ja men visst jag är glad nu och så....

- och vad har du gjort i helgen?

Jag har haft den mest chilla helgen på länge, något jag verkligen behövde. Efter Prag kände jag mig helt okej med att hålla mig borta från alkohol och fest en vecka eller två.
 
I fredags träffade jag Linnea, vi gjorde egen sushi som blev skitbra och började titta på Gudfadern. Efter ett tag insåg vi att den var jättetråkig och switchade till Kill Bill istället. Lite mer fart och så. Sedan åkte jag hem och sov några stabila tio timmar innan det var dags för helvetesspinning och CX, så jävla gött. Kände mig verkligen helt utpumpad efteråt, precis som det ska vara. Efter en dusch tog jag bilen till Agnes och vi knåpade ihop vår PA-rapport, tittade på LOL (haha, lol) och Anastasia samt åt en massa god mat som man alltid gör där. Åkte sedan hem och sov ytterligare tio stabila timmar. Gick upp och käkade frulle framför Girls, nya favoritserien, pluggade lite, drog till gymmet och bodybalanceade, kom hem och tittade på New Girl. Ja, min chillhelg helt enkelt. Nästa vecka kanske det blir lite livligare?

- ladies of the night -

Angående nätterna i Prag så hade vi kul, tror det var tre av de bästa utgångarna i mitt liv. Vi dansade på femvåningarsklubb, raggade killar, drack hängde på hipsterställe och drack drinkar i en isbar. Åhh, blir så glad när jag tittar på bilderna. Att de inte håller högsta kvalitet kan jag bortse från. Så här kommer en drös med bilder som får mig att le, varenda en av dem!
 
 

Pasta pasta pasta, jag gillar pasta. Fot! Vad ska vi göra i Prag? FEEEESTA! You have a very bright lipstick! Vanilla - banana - vanilla - yeaahh... Woop woop, vi är i Prag. Why do you slap me? We came to make party. Hurra! Alla killar är likadana.

 
Tjejer låt mig bara säga det igen, ni är bäst!
 
 

- tourist á la tourista -

En av dagarna i Prag bestämde vi oss för att turista. And this is what we saw!
 
 
 Prag är allt bra fint alltså.

- the best you ever had -

 
Vet verkligen inte vad jag ska säga mer än att Prag var så jävla fett, helt klart det bästa som hänt på länge! Tack alla gosisar!

- good old ways -

Prag var fan bäst. Inatt har jag sovit ungefär två gånger mer än vad jag gjorde på hela resan samt tappat rösten. Så värt det, så stört jävla värt det!
 

RSS 2.0