jag gillar inte hjärtan

Huvudet snurrar. Halsen skriker. Hjärtat gråter. Själen sipprar ut genom fönstret. Tomhet. Det ekar.

som jag har längtat

Som jag har längtat. Och så underbart det var! Väldigt längesedan jag var på MRL. Det var svettigt. Svettigt och underbart. För att förgylla min lycka ytterliggare var passet på Almedal. Deras duschar är helt underbara. Jag kan blunda och låtsas att jag står under ett vattenfall i något exotiskt land. En banan och ett pink lady på vägen hem och kvällen var fulländad på alla sätt och vis.


trötta hjärtan

Jag tittade ut.
Jag tittade upp.
Något bländade mig.
Något stack mig i ögonen.

Jag tog ett djupt andetag och med ett trött hjärta svalde jag himlen.
Med ett trött hjärta.


memorable

REMEMBER
There is nothing wrong with being a square
There is nothing wrong with thinking INSIDE THE BOX
A square can contain your inner THOUGHTS & dearest words
A box can keep your CLOSEST FRIENDS near for years to come
MAKE YOUR LIFE MEMORABLE

Jag gillar att vara här

Jag gillar att vara här. Får jag stanna kvar? Några dagar till? Ett par veckor, bara tills sommarlovet är slut? Kanske till och med tills snön kommer och säger hej igen? Nej. Det känns inte bra. Inte helt rätt. Låt oss vara ärliga mot varandra. För all framtid låter som en tidsgräns jag kan acceptera. Hur funkar det för dig?


Jag tar vara på mitt sommarlov

Jag tar vara på mitt sommarlov, spenderar lite tid på en buss mot Stenungsund och liknande sommarlovsaktiviteter. För tillfället - buss mot Stenungsund. Jag lyssnar på three days grace. Majoriteten av låtarna handlar om döden. Jag har gjort mitt val. Jag tittade ut genom fönstret och råkade se säkerhetsbältet som hängde vid sidan av min stol. Icke fastspänt. Jag skyndade mig att ta tag i det svarta bältet och spänna fast mig. Trots att det faktiskt är en av de saker jag gillar med att åka buss. Att man slipper sitta fast. Jag gjorde mitt val. Jag vill tydligen inte dö. Betyder det att jag är nöjd med mitt liv?


Cool

Cool. Det är vad jag är. Mobilblogga. Det är vad jag gör. Cooling


plast. Burk

plast. Burk


GRATTIS!

Tuuuuuut..........


NÖJD

Jag har fått mina betyg för årskurs ett nu. Jag är nöjd.

UNDERBARA MÄNNISKOR

Är helt nöjd med gårdagens upptåg. Skara sommarland tillsammans med bästa tjejerna Ida, Sigge och Hanna innehöll bland annat gokart race och kurviga vattenrutschkanor. Vi sprang även runt och fånade oss i stora uppblåsta plastbollar på vatten och pratade med trevlig personal. Får inte glömma att vi vann två Toblerone också. Den mindre varianten. Men vi var självklart glada ändå! Natten spenderades hos Hannas farmor och farfar i Skövde. Underbara människor. Tack!

FÖRHOPPNINGSVIS

Nu har jag ett mål. Ett projekt. Någon att lyckas med. Förhoppningsvis. Snälla.

EN HÄRLIG DAG



En härlig dag. Egentligen räcker det väl med det? Jo, det gör det. Men varför inte fördjupa sig lite mer i detta spännande ämne?

En härlig dag är från och med idag en dag då jag får vara med underbara människor, exempelvis Agnes, Ida och en liten bit Jessika. En dag då jag får bada näck i en pool tillsammansl med dessa underbara människor. En dag då det inte är för varmt och inte för kallt - lagom. En dag då jag får njuta av att vara ledig.

Ni är fina.

MÅSTE



Jag vill hoppa fallskärm. Jag vill - jag vill - jag vill! Jag ska. Jag ska. Det är ett löfte!

Jag har gjort lite efterforskningar. Att hoppa i Sverige verkar kosta mellan 2500 och 3000 kr. Mycket pengar. I New York å andra sidan. Där kostar det cirkus 1000 kr. Tror jag dör. Jag måste! Men i New York måsta man vara över 18. (Vänta lite medans jag springer och kollar i mitt pass, .......... daaamn, endast 17 ynkliga år...) Ingen skydiving för mig, på åtta månader.

EXCEPTIONELLT OKEJ





Jag och Ida har firat in sommarlovet. Med mos. Haha, mycket mos! I Skärhamn av alla ställen på våran runda jord. Jag tror att moset är extra gott just där. Om inte annat så extra mycket. Jättemycket. Men vi har inte bara ätit mos, nej vi har allmänbildat oss också. Spelat spel. Lärt oss att jorden till ytan är täckt 70,8%  vatten - och liknande viktiga saker som man helt enkelt måste veta. Vi har hunnit med att var sjuka också. Båda två. Därmed ger jag mig själv rätten att konstatera följande, det är roligare att vara sjuk tillsammans med någon. Ifall bara en av oss hade varit sjuk hade den andra haft tråkigt. Men eftersom vi nu båda var lite borta (stundvis) så var det helt okej. Helt okej. Väldigt okej. Extremt okej. Exceptionellt okej.

Ida, tack för en exceptionellt okej helg och start på lovet. Du är go. Gôtt mos.

NU

Jag har ont i halsen. Jag har sommarlov. Jag mår illa. Jag dricker nyponsoppa. Jag har huvudvärk. Jag sitter vid datorn. Korkat? Ja, jag har ju ont i huvudet för guds skull. Lägg bort datorn. Nu. Okej.

FÖRÄNDRA

Världen är fel. På alla sätt. Alla vet om det. Men ingen förändring sker. Ingen förändrar. Inte ens jag.


STICKY FINGERS

Imorgon bär det av på någon sorts sommar kick-off på Sticky Fingers med lite trevliga tjejer. Kul, men nu till problemet. Jag rotade genom min garderob idag för att hitta passande kläder. Jag tog på mig ett linne och en kjol. Tittade min i spegeln och tänkte "Jaa, kanske det." Jag gick ner till vardagsrummet för att be min lilla familj om smakråd. Alla tyckte det såg jättebra ut. Detta får mig självklart att undra, är det verkligen snyggt? Jag tillägger nu att jag och min mor har väldigt olika åsikter när det kommer till kläder. Så frågan är, har min familj helt plötsligt fått bra smak eller ser jag egentligen ut som en utklädd elefant i min lilla partyutstyrsel?

SOMETIMES


KREMERAD

Det är söndag

Jag har fullföljt mina planer. Jag gick upp. Åt frukost. Gick en lugn promenad. Packade ner lunch och badkläder. Promenerade ner till vattnet. Stannade där i cirkus fem timmar. Gick upp igen. (Det är här mina planer började gå snett.) Tittade mig i spegeln och insåg att jag inte ser riktigt klok ut! Och att min hud gör ont. Och att jag är röd. Väldigt röd. Men inte på något jämnt utspritt, fint sätt. Nej, högre halvan av min kropp är bra mycket rödare än vänsterhalvan. Medans mina smalben bara är brända så är mina lår rent av kremerade. Och det fortsätter på samma väg. Ja, du får helt enkelt se mig för att förstå. Vad kommer hända imorgon? Jo, det kan jag berätta. Människor kommer skratta, viska och peka på mig på picknickfestivalen...

LÖRDAG

Det är lördag

Jag har tagit mig upp till landet för att ta vara på sommaren på bästa sätt (nej, det är inte sommarlov. Men idag har det varit sommar ändå, den följer väl helt enkelt inte riktigt våra terminer. En liten rebell kanske?) Imorgon planerar jag att gå upp, kanske ta en lugn promenad, packa ihop en mumsig picknick och spendera dagen nere vid vattnet. Själv. Jag gillar att var själv. Än så länge. Tur att picknickfestivalen väntar på måndag. Jaaa, lite socialt umgänge. Tur att jag och Sigge har laddat genom att baka en bunt mumsiga chocolate chip cookies. Dregel.

NÄR DU LETAR EFTER FEL

Det är när du letar efter fel som du finner dem.


MIN PLATS

Min plats. Där jag får chansen att briljera med vilken fantastisk trevligt människa jag är. Det är här jag har mina stora ögonblick. På bussen. På bussen får jag chansen att ställa mig upp och ge min plats till en gammal tant som lyser upp när hon inser att dagens ungdom inte bara är förlorade själar trots allt. På bussen säger jag alltid glatt hej till busschauffören. (det bästa nyårslöfte jag någonsin haft. antagligen också det enda som jag har lyckats hålla) Ibland får jag ett glatt hej tillbaka. Ibland får jag ingenting. Men det är smällar man måste vara villig att ta för en bättre värld! På bussen spanar jag alltid ut genom fönstret. Ja, efter en sen liten stackare som dröjde lite för länge i sängen just denna morgon. Och jag blir alltid lika stolt över mig själv när jag ser en liten stackare, öppnar min mun och ropar på busschauffören att han ska stanna och vänta på den lilla stackaren. Och ingen blir gladare än jag när bussen nästan är framme vid sin slutdestination och busschaufförens röst strömmar ut ur högtalaren. "Jag hoppas att ni får en riktigt trevligt dag!"

ÄLSKAR

Det är fredag

Jag älskar att vara ensam hemma. Idag har jag varit hos familj numero uno och jag la dem INTE. Bara lekte. Så skönt att jag slipper vara den hemska "klockan-är-mycket-nu-måste-ni-gå-och-lägga-er-tanten". Jag gillar inte henne. Men jag gillar att vara hemma. Ensam. Mums.

dreams of amber the robbie boyd band

Det är onsdag.

Jag dansar långsamt till ljudet av DREAMS OF AMBER THE ROBBIE BOYD BAND. Skivan är Sigges. Den är helt förtrollande...


RSS 2.0