- get away -

Trodde att jag mådde bra, just nu. Men så börjar jag lyssna på Miss Li och känner mig helt plötsligt bara väldigt väldigt tom. Sen börjar jag kolla på en massa gamla bilder. Och då känner jag min ännu mer tom.

- att våga nu igen -

Vågade för några timmar sedan. Fick nobben. Skämtade till det lite, bytte fokus och ryckte på axlarna. Ganska nöjd ändå. Inatt när jag kom hem jättesent och var jättefull drack jag ett stort glas mjölk för att inte må skit idag. Det hjälpte tyvärr inte. Men tror jag helt enkelt rycker på axlarna åt det med. LÄR MIG!



- plugga? -

Har precis kommit hem från ett andra besök hos Hedvig i Örebro och är nu så sjukt taggad på att börja plugga. Retorik och kommunikativt ledarskap, tror fan att jag äntligen hittat något som passar mig. Sååå, kanske blir plugg till hösten iallafall?!

- chefer, spindlar, killar eller ensamhet -

Sitter här med en liten nattfundering. Inser att jag blir glad och stolt när jag vågar göra saker som jag är rädd för. Även om det nästan oftast slutar med att jag blir ledsen eftersom att det gjort för det mesta innefattar en andra part som spelar in. Jag tänker att även om det slutar dåligt, så vågade jag ju ändå göra det, vad det nu är. Och det är ju så man måste lära sig. Man överkommer sina rädslor genom att utsätta sig för dem, spelar ingen roll om det handlar om chefer, spindlar, killar eller ensamhet. Man måste våga även om man inte gör det egentligen. Och ju mer man vågar, desto större chans borde det väl vara att det någon gång går rätt. Eller?
 
 

- nya året -






Två bilder från gårdagen när vi firade in det nya året. Jag älskar mina vänner och jag hade ett bra nyår. Nu mår jag dock lite illa.

RSS 2.0