tangled up

Tycker dessa bilder förtjänar ett eget inlägg, tror aldrig vi kommer kunna slå denna shooten <3
 
 
 

been waiting for this so long

Sitter ännu en lördagkväll ensam i min lilla kotte. Fick nostalgifeeling och började kolla igenom gamla album. Blir fortfarande ledsen när jag ser bilder på mig från den tiden, hur jag inte förstod saker då som nu är så självklara.
 
 

kan en ta det för långt?

Har börjat bli rädd för spontaniteten som finns i min närhet alltför ofta nu. Möjligheten till att göra saker utan att tänka efter, vilket självklart också kan vara något bra. Men inatt vet jag inte om jag kanske tog det för lång, nej egentligen inte va?

jag vill leva så att jag kan se

Känslan av att missa något har alltid varit en av mina värsta. När jag vet att mina kompisar hänger utan mig. När jag inser att jag inte är avgörande för om de ska ha kul eller inte. När jag förstår att de faktiskt klarar sig utan mig med. Jag ligger ensam hemma och tänker på allt roligt jag missar nu. Fatta hur många skämt jag inte kommer fatta imorgon nu eftersom de kommer bygga på något som hände ikväll. Någon kommer kanske lite pliktskyldigt försöka förklara för mig vad som hände, jag kommer le och skratta lite försiktigt men jag kommer aldrig fatta. Inte på samma sätt som de kommer göra. "För det är ju svårt att förklara, du måste nästan ha varit där."
 
När jag har trängt bort allt detta tänker jag istället på alla de gånger jag faktiskt är med. Hur jag antagligen är den med högst närvaro i vår fina lilla kompisskara. Och hur alla andra har missat så otroligt mycket mer än vad jag gör denna enda kväll. 
 
Men trots vetskapen om allt detta, kan jag ändå inte skaka av mig känslan att jag missar så mycket viktigt nu. Och att jag är en ensam jävel som inte hör hemma någonstans. 

stjärnögd fast under isen

Jag tror inte att jag gillar ensamheten. Ibland får jag gärna för mig det. Men problemet är att jag inte vet hur jag ska hantera den. För mycket ensamhet ger mig panik och ångest. Några timmar i veckan är nog mitt max. Svårt att fylla ut resterande bara.

RSS 2.0