X=0

Nu vill jag bara dö. Eller jullov hade väl räck egentligen.

Jag har pluggat i X-antal timmar. I just denna ekvationen är X=0. Alltså har jag inte pluggat ett skit. Och imorgon är det debatt. Inget bra med det. Inget alls faktiskt. Dessutom har jag ätit en massa lussekatter, deg, pepparkakor och deg. Jag mår illa. Jag är trött. Jag vill gå och gömma mig på något varmt mysigt ställe med några sköna människor och aldrig mer komma tillbaka hit.

Tack för att du alltid lyssnar på mitt eviga gnäll.


KRAFTEN

Efter att ha spenderat helgen med goa människor kan man ju tänka sig att jag har kraft nu. Ni vet den där kraften som man behöver. Kraften som gör att man uthärdar. Kraften som gör att man tar upp läxorna och läser de där jävla sidorna. Eftersom man har GMO-debatt imorgon. Men frukta ej mina vänner. Jag ska hitta kraften.

...efter att jag har bakat lussekatter man mamma.

JAG TAGGAR

Jag taggar 2hand shopping med therese imorgon.
Jag taggar film och grejer hos Linnea imorgon.
Jag taggar första adventsbak med mamma i övermorgon.
Jag taggar inte GMO-redovisning på måndag.


MINUTER

Var på polhemsplatsen. På skärmen stod det att 513 skulle gå om 5 minuter. 512 skulle gå om 12 minuter. Efter 5 minuter hade det ändrats. 513 skulle nu gå om 4 minuter och 512 om 8 minuter. Efter ytterliggare 5 minuter stod 513 fortfarande på 4 minuter. 512 stod på 3 minuter. 10 minuter senare stod 513 kvar på 4 minuter och 512 på "ca 0". 5 minuter senare kom en buss. Men inte någon av dem jag väntat på. Nej, 514 blev det. När jag gick på var mina fötter så kalla att jag nästan började gråta när de tinades upp. Så jävla stenfrusna var dem.

Hur kan jag frysa så mycket? Jag hade på mig min extremt tjocka vinterjacka, mössa, vantar, halsduk och hela köret! Detta är inte friskt.


ENBART

Jag är numera en twittrare. Enbart för att det är så otroligt lätt med min nya tjusiga telefon!


UPPTAGEN

Lite upptagen för tillfället med min nya mobil, like it!

SKITSNACK

Klicka på bilden, välj porträtt och rösta på Linnea i "årets lilla bild". Hon säger att alla andra är bättre än henne, skitsnack!


PÅ LADDNING



Om någon såg två galningar glida på de hala vägarna ner mot hemköp så var icke oroliga! Det var bara pappa och jag som halkade ner för att hämta min nya mobil som nu ligger på laddning! Äntligen slipper jag Måns gamla skitmobil som har varit en nödlösning de senaste månaderna.


ÖVERARBETA

Idag hade jag äntligen engelskaredovisningen om depressionen, den som jag har oroat mig för i veckor. Och jag har kommit fram till en sak. När man tränar vansinnigt mycket på en text för att lära sig den utantill. Då slutar det inte bra. När den väl sitter så börjar hjärnan automatiskt hoppa över lite småord här och där. När du sedan kommer på att du glömde säga ett litet fjuttigt ord får du panik och tappar bort dig helt.

Redovisningen gick okej, inte bra, men ändå inte rakt ner i helvetet. Och jag har lärt mig en sak, överarbeta aldrig en text!

FISKSOPPA

Nu har jag ätit fisksoppa två måltider denna helg. Den är god. Jag har varit ytterst duktig idag. Träffat underbara Ida en snabbis imorse, skrivit in alla 132 engelska oregelbundna verben på glosboken och fixat barnvaktslappar som jag och Sigge strax ska dra och klistra upp.

FÖRTYDLIGANDE: På dessa barnvaktslappar står det alltså att jag kan tänka mig att passa ditt/dina barn på helger, efermiddagar, kvällar och lov. Ofta ingen nappar på det liksom.

Jag har också varit duktig, tagit mod till mig och ringt en snubbe som jag skulle snacka med jobb på cederlöfs om. Han svarade inte, tur det.

FAN!

Känner att jag borde kommentera bion jag var på i torsdags. Harry Potter och dödsrelikerna del 1 var det alltså som bjöds. Jag gillade den, vackra scener och lite lagom rolig ibland. Tycker att den blev lite tråkig när de bara tältade, bytte tältplats och bråkade hela tiden. Det jobbigaste var i slutet då jag fattade att den snart var slut, jag blev riktigt sur. Nu ska man behöva vänta i ett halvår innan man får se sista filmen. FAN!

FARFAR

Linnea Myra sov här inatt. Vi planerar stordåd kan jag berätta men sedan måste jag dra igen dragkedjan och slänga bort nyckeln! Snö har lagt sig på marken, helt underbart tjusigt! Känns tyvärr lite för varmt. SKIT!

Ikväll blir det 80-årskalas för min käre farfar som fyller just, ja 80 då. Av någon anledning ska vi fira hemma hos oss, så nu är det kanske dags att börja städa??


FOLKDRÄKT

När ma dansar folkdans, som man faktiskt gör på min tjusiga lilla skola så förväntas man ha på sig en folkdräkt. Tur att man har någon som jag hjälpa en att få tag på det. TACK MIA! Så nu har jag en liten folkdräkt i mitt stora hus. Jag har även för första gången i mitt långa liv provat en liten folkdräkt. Jo, den var väl... Folkdräktig? Den är inte helt sydd för mig så den satt ju inte som en smäck men den duger. Det blir fint. Jättefint.

NÖRD

Jag skulle inte säga att jag är en HP-nörd. Jag har läst alla böcker, sett alla filmer och gillat det. Men nörd är jag väl ändå inte?

Imorgon blir det Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med brudarna från klassen. En fin liten tös vid namn Agnes har även lånat ut Harry Potter och halvblodsprinsen till mig så jag säger bara, -Mot soffan!

ACTIVIO 75

Jag lurade med mamma på ett nytt pass idag, Activio 75. Man cyklar, har hela tiden koll på sin puls för att få ut max av det. Det var ett helvete, ett rent helvete. Jag trodde att jag skulle spy, jag blev yr och höll flera gånger på att ramla av cykeln. Lite annan groteskt äcklig fakta är att jag nog aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv. Visst, så säger jag nästan alltid efter ett hårt pass. Men nu är jag seriös. ALDRIG SÅ MYCKET I HELA MITT LIV! Och förhoppningsvis aldrig igen...

DET SITTER I HUVUDET

Ett uttryck som jag hatar. Ett uttryck som jag förstår. "Det sitter i huvudet." Jag vet att det stämmer. Det sitter nästan alltid i huvudet. Man måste bara bestämma sig för att man ska klara av det. Att man inte ska ge upp och fortsätta kämpa. Klyschig? Ja, absolut. Men ack så sant. Vi bestämmer själva om vi ska fortsätta cykla eller stanna upp för att hämta andan. Vi bestämmer själva om vi ska fortsätta plugga klockan 3 på natten eller bara hoppas på det bästa vid provet nästa dag. Vi bestämmer även själva om vi ska träffa kompisar som vi inte har fullt så kul med som med andra, för att slippa sitta ensam hemma framför facebook. Ja, vi bestämmer själva. Det sitter i huvudet.

          


I MIN ENSAMHET



Jag sitter här i min ensamhet och försöker bli lite klokare. Och lite klokare har jag också blivit men gitarr är inte en barnlek alltså. Eller?

JÄVLARNA

Nu taggar vi järnet och kör över de jävlarna!


SPÄCKHUGGARE

Jag har haft en fullspäckad helg! Firade Sigge i fredags, sedan drog jag med Linnea till landet. Blev lite träningsläger idag med att bära ved, kratta löv och sånt skit. Körde hem sedan när det var helt jävla svart ute och insåg att jag kanske inte är så duktig som jag tror. Jag var typ helt virrig.

LATER YAAO

En go skolvecka har passerat. Imorgon blir det Tjörnen med Linnea. Men nu är'e partaj @ Sigges place! Later yaao!



HAMMERFALL FÖR KATTEN

Howlin ' With The ' Pac


Shadow Empire


Rebel Inside


Eftersom jag och mina tjusiga vänner inte delar musiksmak ska jag nu öppna era dörrar till en ny värld. Denna värld stavas
H-A-M-M-E-R-F-A-L-L.

Jag känner dig. Jag vet att du antagligen kommer trycka på play, lyssna i tre sekunder, dömma dem direkt och sedan kommer detta underbara band för alltid ha en negativ klang i dina öron. Men var inte så trångsynt. Ge dem en chans för katten!

TRAGISK

Gissa vad? Jag är typ den mest tragiska människa som någonsin skådats. Jag hade inte mycket att plugga idag. Inte någonstans. Skulle läsa lite och skriva några rader. Men patetisk som jag är så sätter jag mig framför TV:n. När den inte kunde tillfredsställa mig längre tog jag fram datorn och kollade på minst tre stycken serier. Nu är det Paradise Hotel. Alltså fy fan vad jag blir trött på mig själv ibland.


KYLA OCH LIDANDE



För tillfället lever jag i kyla och lidande. När jag drog upp rullgardinen imorse såg jag vitt. En mysig syn som jag inte har något emot. Något som jag dock är en kraftig motståndare till är när det blåser så in i katten och jag luffsar fram i min lite för tunna, kalla och underbart fina poncho från Topshop. Det suger lite lagom mycket. Men jag är en problemlösare. Jag har kommit fram till den brillianta idéen att helt enkelt isolera mig med minst 5 stycken übertjocka och gosiga tröjor.

SÅ VÄRT








I LONDON HÄNDE BLAND ANNAT...

...en röd stickad polotunika, ett par svarta bikerhandskar, en svart filt/poncho/halsduk med volanger, en svart fårskinnspälsjacka (RETURNED!), ett par grön/brun/gråa skimmrande tajta byxor, en gammalrosa transparent blus, ett par vita, härliga, klumpiga Doc Martens, ett par leopardörhängen, en svart poncholiknande vinterjacka, en röd kofta, en beige och grå slapp kofta, ett råchunky halsband, en vitspräcklig over-size tröja, en grön, stickad, stor tröja och antagligen något mer som jag har glömt av i röran.

Avslutningsvis så var London underbart och min mamma är finast! Nu har jag putsat lite på mina Doc's och tiden är kommen att göra plats i garderoben...


REGNIGA, KALLA, GRÅA

Jag har aldrig haft såhär lite kläder i min resväska inför en resa. Ett par byxor och tre tröjor. Förhoppningsvis har jag med mig mer när jag kommer hem.

Nu lämnar jag regniga, kalla, gråa, tråkiga Göteborg och far till regniga, kalla, gråa, roliga London!


MED GRÅTEN I HALSEN

17.15 börjar mitt spinningpass på Sportlife i Partille. 17.10 befinner jag mig på buss 510 in mot stan med gråten i halsen. Hur hamnade jag här då? Jo, det ska jag förklara för dig här och nu.

Min första tanke var att cykla. Men när jag såg det hemska vädret ute bestämde jag mig ändå för att ta bussen. 16.49 skulle den gå. 16.49 står jag och väntar på bussen. 16.04 kommer bussen. Vid Allum ska jag byta buss, min buss går 17.00. Jag kommer till allum 17.01. Som tur är står min buss kvar men den har backat ut från terminalen. Jag ger busschauffören en snabb blick. Han nickar och likt en superhjälte springer jag ut vid tidpunkten, hoppar över staketet och springer till bussen. När jag väl är på bussen andas jag ut. "Ååå vad skönt, jag kommer hinna till spinningen." 17.03 ser jag att bussen inte svänger av där den borde. Det kniper till i min mage. Jag tittar på den lilla skylten som visar nästa hållplats. "Svingeln, 510 Lindholmen". Med gråten i halsen inser jag att jag sitter på fel buss och att jag aldrig kommer hinna till mitt pass. Jag ringer min kära mor och beklagar mig. Hon säger att hon ska ringa Sportlife och avboka. Några minuter senare ringer hon tillbaka och informerar mig om att man måste avboka minst två timmar innan, nu är jag tydligen skyldig Sportlife 40 kr. Underbart.

Tillslut kom jag till Sportlife. Efter att ha väntat i år och dagar på Svingeln kunde jag ta mig till Allum och sedan till Sportlife. Där hittade jag ett annat pass så jag fick min träningsdos.

Ändå kunde jag inte få ut en tanke ur mitt mosiga huvud, tänk om jag tagit cykeln.


JAG SVÄVAR PÅ MOLN



Mitt höstlov kan lätt sammanfattas med ett ord, underbart. Mina dagar har blivit utnyttjade till fullo. Det har varit släktkalas för min broder och mor. Det har varit sova över, scarynight och lemonpie med Sigge. Det har varit sova över, skratt, hundkärlek, kondomerier och float med Linnea och hennes lila hår. Det har varit sova över, thai, buzz monkey och glada ord med Agnes, Amanda, Erika och Isabella från balla S1b.

Det kommer även bli resa. Imorgon blir det London. Jag svävar på moln för tillfället.

RSS 2.0