pigg - pig - gris - hahaa, gris...

När jag kom hem från skolan idag var jag trött. Stegen uppför trappan var tunga och långsamma. Ett steg i taget.
Jag bestämde mig för att strunta i fotbollen idag. Men ändrade mig lika snabbt.
När jag kom hem från träningen idag var jag pigg. Stegen uppför trappan var pigga och snabba. Tre steg i taget.


Hörde jag någon säga att träning gör dig pigg?



,


i can feel it in the wind

Min kropp har ont.

when i workout, i do it with style



,,

Idag hade jag på mig mina grässkor på träningen. Jag gillar dem mer än grusskorna och var glad när jag äntligen fick stoppa i foten i dem igen. Kändes dock som att de hade krympt, antar att läder gör så när det inte används på något år.

När jag gick till träningen kändes något fel. Det var svårt att gå, nästan som om jag hade på mig högklackat. Ett tag så låtsades jag att jag gick omkring i full fotbollsmundering med ett par söta klackar till. Hade inte det varit en syn?


you're gonna see some serious shit

Jag vaknade av ljud. Först trodde jag att det var åska men eftersom det aldrig tog slut så avfärdade jag snabbt den tanken. När jag sedan drog upp rullgardinen och såg den gråa himlen och regnet som silade ner så insåg jag att jo, det var åskan som lät. Jag bestämde mig för att vänta med min planerade promenad. Gick ner och åt frukost. Tittade ut genom fönstret - regn. Gick upp och borstade tänderna. Tittade ut genom fönstret - regn. Laddade min iPod med nya podcasts. Tittade ut genom fönstret - regn. Cyklade till affären - regn. Handlade. Cyklade hem - regn. Packade upp matvarorna. Tittade ut genom fönstret - regn.

Jag tänkte då. Har inte jag alltid sagt att jag gillar regn? Att jag gillar att vara ute när det regnar?
Jag gav mig ut på min promenad i regnet.
Jag vet nu. Jo, jag gillar regn.

'


one of us is gonna die young

Barn. Synonym: manipulerande.

when we're out of time and still waited

Jag med Linnea på The Ark. Dem var otroliga!

it takes a fool to remain saine

När jag gick i nian sålde vi i klassen New Body-produkter för att ha råd att åka på klassresa. Då köpte jag ett paket stringtrosor. Där ingick tre stycken vita och tre stycken svarta. Storlek medium. Saken är den att något mystiskt har hänt. I min garderob så har jag nu tre stycken vita stringtrosor från New Body storlek medium. Men bara två svarta stringtrosor från New Body i storlek medium. Och ett par svarta stringtrosor i storlek small. Hur hamnade de där?

history is gonna change

Jag tog ett steg. Ett stort bamsekliv. Jag gick ner i källaren och dammade av mina fotbollsskor - det var spindelnät i dem. Jag velade. Mycket. Sedan tog jag steget. Steget ut på planen. Och för första gången på ett och ett halvt år såg mina fotbollsskor solens ljus. Och dem blev glada. Och jag är glad.

.


in my clean, clean home

Idag leker jag hemmafru. Jag har städat, bäddat, lagat soppa, kokat äppelmos och diskat, tar nu en paus för att läsa och ska sedan börja med middagen. Jag är så hemmafrumaterial.

,


ett runt knäckebröd med skinka och gurkor på

Jag har sår under mina fötter. Ett på grund av seglingen här om dagen. Alla saker som ligger och skräpar i båten. Svårt att inte skada sig på något. Det andra såren kommer från igår. När vi stack ut på spontan kanotpaddling. Jag sprang barfota på en ö och då gick det som det gick. Dåligt. Men. Jag har ju faktiskt båda mina fötter kvar så jag ska glädja mig åt det.

,


we've got big plans in sight

Jag har gjort något nytt idag. Jag seglade feva för första gången i mitt liv. Och det var en bra upplevelse. Precis när vi kommit upp i båten frågade jag Måns om det kanske skulle bli så att vi kapsejsade någon gång. "Ne, alltså det händer typ aldrig." Högst tre minuter senare vände båten, och inte från höger till vänster - utan från att ha masten upp mot himlen till att ha den mot havets botten. En engångsföreteelse tänkte jag självklart då. Men när det sedan hände igen, och igen, och igen, igen, igen, igen och igen, då började jag tvivla på min broders tidigare uttalande. Men om sanningen ska fram - vilket jag tycker hade varit trevligt - så var det kapsejsningarna som jag njöt mest av under hela seglingen.
,
,
-

du är inte en ballong, och inte jag heller

Jag har en vän. Som växer och växer för varje gång jag ser honom. Vi brukar skoja om det, han blir bara större och större. Och större och större och större. Men det är faktiskt helt sant. Han är som en ballong, pumpas konstant upp. Och om man ska krama honom, ja då får man se till att det inte är precis efter en måltid eftersom han trycker ihop ens revben - vilket inte är en helt fantastiskt underbar känsla - och om det då är en magsäck full med mat där emellan, ja, det är helt enkelt inte heller en helt fantastiskt underbar känsla. Du är som är ballong. Det sorgliga med en ballong är att den bara klarar en viss mängd luft. Om man råkar pumpa för mycket så spricker den. Var försiktig med dig Simon. Jag vill inte att du ska spricka som en överpumpad ballong.
,

 


it's not guilt, it's shame

Ska till doktorn imorgon. Lite rädd är jag nog. Men jag tror inte att det är något allvarligt.
,
Hur farligt kan det vara att äta för långsamt?


a sight for sore eyes



,

ni vackra, ni underbara, ni sagolika


tjugofyrakommanio

,
För nära. Alldeles för nära. Nu är det dags att börja kämpa, på med handskarna så kör vi!

RSS 2.0