- april 2011 -


- februari 2010 -


- it just could not be me -

Jag har tagit studenten och det var en jävligt bra dag, så glad vill jag vara oftare!
 

 
 
 

- maj 2011 -


- fyra timmar och tjugotre minuter -

 
Vi klarade det, nöjda som faaaan ohh yeasss!
 

- no vip -

Så kom baldagen. Och såhär såg den ut, eller snarare, såhär såg vi ut:
 
Mamma förevigade min outfit lite hemma, för det var ju inte så att det skulle tas tillräckligt mycket bilder sen. Efter denna lilla photosession drog vi till operan.
 
La familia!
 
 Fina vänner + glada japaner som gärna ville vara med.
 
With the wind in ma hair.
 
Dagen efter bytte jag balklänning med Ibbe, frisyren och sminket satt på plats sedan gårdagen så jag var good to go direkt från sängen.
 
Sen hjälpte Ibbe mig att plocka ut 63 hårnålar ur mitt hår och att borsta ut den helt sinnessjuka tupperingen och stöket i mitt hår. Såhär såg det ut när det var klart.
Det ser inte sååå farligt ut på bilden. Men trust me, det var det.
 
Allt som allt, vi hade en kul kväll som bara blev bättre och bättre för att sluta helt jävla awesome! Gr8

- polen 2010 -


- tredje oktober -

Jag har något stort att berätta. Jag har äntligen, efter så många års av tjatande och ett års konstanta pendlande till Mölndals Ortodontiavdelning, fått en operationstid. Detta, min kära, är något så otroligt ofantligt stort att jag nästan lyfter från marken. Tack för att detta faktiskt hände.

- oh yes i do -

På något sätt går tiden som mest långsamt nu. Alla andra skolor går på bal och tar studenten medans vår skola såklart ska vara sist med allt, man måste ju värna om traditionerna. Betygen sattes i fredags, så vi har inget kvar att göra heller. Vilket antagligen bidrar till känslan av att allt går så långsamt. Imorgon kommer det dock äntligen bli vår tur att klä upp oss fint och bala ute på Marstrand. Efter balen är det en vecka kvar till studenten, vilket på något vänster känns som väldigt lång tid. Konstigt.

RSS 2.0