Confused


Jag gillar inte lakrits


Hallelujah - Jeff Buckley



Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well Your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen in the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Okeej, ny plan

Hahaa, det måste ju vara helt underbart att läsa om mina kära klänningsproblem alltså! Nu är det iallafall så att jag har ändrat lite. Jag har nu bestämt att jag ska ha "strandklänningen" på balen. Oupps, något som inte riktigt går ihop där strandklänning - bal... Hmm. Men så blir det nog iallafall, så idag har jag lämnat tillbaka den alldeldes för dyra klänningen och letat lite smått efter en ny. Inte lätt kan jag ju säga. Jag är också i väldigt stort behöv av shorts och det går inte att finna några...


KONFIRMATION

Har haft en underbart mysig kväll/natt/morgon med mina favvo-brudar Linnea och Ida, nu drar vi till Smyrna för Måns konfirmation. Trevligt, har inte ätit någon lunch idag så jag kan äta mycket gott sedan när vi kommer hem ;)

Fan Agnes, Fan

Lakrits, lakrits, försvinn, försvinn!


En lakrits

Okeej, en ny kategori då, "en lakrits". Idag var väl typ femte gången jag käkade en lakrits och jag förstår varför jag gör det. Idag gjorde jag ytterliggare en kladdkaka till Måns konfirmation och då åt jag ju såklart smet också, det är lite som en undanflykt när jag slutar med en lakrits. Känns som att det inte räknas då.


Emms sötnosen Tonnviken

Skolan, ovärt förutom att jag fick gjort lite NO. När jag kom hem åt jag ett äpple och fixade en kladdkaka till Måns konfirmation, alltså blev det ganska mycket smet också ;) Så då kände jag väl mig lite lagom onyttig så jag fick tag på Emms och vi drig iväg på en promenad. Två timmar och tjugo minuter senare kom jag hem väldigt glad. Emma, Emma, fina Emma! Vi åt, jag duschade och snart ska nog jag och mamma iväg och köra.


Street dance 3D

Skolan var idag. Hahahaa, som att det är något ovanligt ;) Iallafall så blev det olyckligtvis dubbel lunch. Först god lunch i bamba och sedan köttfärsfylld paprika i hemkunskapen. Gott, men lite väl mycket mat där... Sedan var det melodifestivalen, det enda goda som kom med det var att vi fick sluta tidigt! Yeaajj!

När jag kom hem städade jag mitt rum inför Måns konfirmation och sedan fick jag lite plugg gjort. Efter det hann jag med en snabb dusch innan jag och Amelie drog iväg till IP där det var lite info inför fotbollsskolan. Ett litet sommarjobb blir det iallafall ;)


Ojojoj, här var det ju 80

Skola idag, lite vattenkrig, lite franska nationella och lite annat. Efter skolan solade jag en liten stund, sedan skulle jag egentligen ha städat mitt rum men istället messade jag Amelie så gick vi ut på en liten promenix i det fina varma vädret.

Efter det så kommer nu dagens bästa. Jag peppade mamma på att hänga med mig ut och köra. Vi körde först den vanliga vägen, sedan fortsatte vi ännu längre till gamlestan, sedan ännu längre bort till Linnea, och sedan bort till Lerum. Och efter det, på vägen hem, då, då körde jag på motorvägen! Och jag fick bara motorstopp en gång! En ändå gång, precis framför huset när vi nästan var hemma!


Playing with paper soldiers


Syskon kallas vi

Min kär broders konfirmation ägde rum idag. Och den var över all förväntan. Som tur var så hittade jag och mamma platser bredvid familjen Jarl och Ahlberg. Så jag, Clara och Frida hade mycket trevligt. Sedan blev det dags för lite framträdande och min underbara bror råkade koppla ut mikrofonen när han pratade, han blev lite smått gulligt röd i ansiktet. Ja, min kära bror.

Jag kunde ju såklart inte vara sämre än honom så mitt under ett framträdande vände jag mig om och såg att en servett hade fattat eld. Så smidig som jag är tar jag upp den och börjar blåsa på den för att den ska slockna, hmm det gjorde den inte. Men efter att vi slått lite på den och jag hällt mitt vattenglas över så löser det hela sig. Deskret.


I love you!

Jag har nu två stycken klänningar, en jättedyr från Åhlens och en mycket billigare från Åhlens. Jag har också köpt en konfirmationspresent till min broder.

Igår sprang pappa Göteborgsvarvet, det gick inte helt rätt eftersom han hamnade på sjukhuset. Men nu är han tillbaka hemma, så allt ska bli bra nu.

Ikväll är det Måns konfafest, trevligt ;)

VICTORY!

Jo, det är sant. Idag letade jag och mamma i 7 timmar, sedan hittade vi den. En svart liten fin sak från Åhlens. Hoppas för guds skull att jag kan nöja mig med denna och inte lämnar tillbaka den, men den lilla nackdelen är ju då priset, 995 fucking kronor.


Att det aldrig kan funka!

Jaa, den där jävla fucking klänningen vill verkligen inte hitta hem till mig. Jag och mamma letade idag, mest framgång hade vi på NK men det gick tyvärr inte hela vägen denna gången heller... Kungsmässan imorgon, då ska vi hitta så jävla mycket snygga klänningar alltså!

Annars då?? Jo franska NP imorse, gick så jävla dåligt! Hade helt glömt av alla tempusformerna och det var ju inte så bra med tanke på att uppgiften gick ut på att man skulle skriva om olika saker i både dåtid, nutid och framtid.

Sedan var det orientering, men Carro. Lite oväntat? Jo, för mig med. Men det har en enkel förklaring, jag vaknade till ett sms från Karin där det typ stod "jag e sjuk så jag kan inte orientera med dig idag", jag bara "FUUUUUUUUCK!".

Men som tur var så blev det som de blev, vi var råbra, MVG!



Linnea mina kära vänner

Idag somnade jag nästan på den alldeldes för långa So lektionen så jag bestämde mig för att gå hem, det hade även Linnea bestämt sig för. Så jag kom då på den brillijanta idén att hon skulle hänga med mig hem. "Vi bakade pizza och kastade grisar och gjorde sånt som flickor allmänt gööööör." Sedan bytte jag ut Lidbom mot Myrhage och vi gav oss ut på en liten joggingrunda.

Nu sitter jag här, sötsuget är sockrigt...


JÄVLA FUCKING KLÄNNING

Att det ska vara så svårt, jag och mammsen har precis varit på Frölunda Torg och letat som två idioter. Hmm, en fucking klänning, hur svårt kan det vara? Jag kan ju vara för kräsen... Behöver två jävlar också

BULLE

Ja, jag är en bulle. På hemkunskapen idag skulle vi baka bullar. Linnea fick för sig att vi skulle baka en enda stor kanelbulle. Mumms, jättegött men problemet är att när jag kom hem så proppade jag i mig en hel jävla halva! Ajajaaaj!

Så jag fick gaaanska dåligt samvete så jag drog ut fina Ida med ut på en promenad. Älskar denna lille flickan, helt wonderful!

Imorgon ska jag återigen leta klänning, hmm, Frölunda Torg please help me!!


Ajajaaaaj

Yees, du såg ju mina converse. Däför tvingade min mor mig att köpa ett par nya skor idag. Pallade inte riktigt lägga ner en massa pengar så det fick bli ett par svarta låga tygskor från H&M. Tyvärr ingen klänning dock, hmm nu är det lite smått PANIK, måns konfa är om 2 veckor... Jobbigt!

Ååå, jag övningskörde idag också. Det gick ganska bra, men när jag körde i världens snävaste sväng vid ett hus (så man såg inte vad som kom f¨rån motsatt håll) så kommer det en hel jävla lastbil! OMG! Jag var typ såhär nära - på att börja gråta...

Skola imorgon, happy sheeet!

Sleepyhead

Yeees, idag vaknade jag lite efter 13... Hmm, och ändå somnade jag innan 24, jag kanske hade ett litet underskott av sömn ;)

Nu har människor hunnit lägga upp en massa bilder från resan på facebook. Jävlar, alltså man ser inte bra ut om jag säger så.

Snart ska jag iallafall dra iväg till stan. Det är kris på två avslutningsklänningar och ett par skor, har ni sett mina converse eller??


Calvin Klein







DUDE, WHERE'S MY CAR?!

Hellu dudes!

Är nu hemma från en vecka med världens dummaste klass! Heheehee, nej jag skojade bara ;) Det har faktiskt varit överraskande roligt och otorligt värt! Vissa har man sett en helt ny sida av, och andra är precis likadana som alltid.

Jag har sovit alldeldes för lite denna veckan, ofc. Så jag är därför väldigt trött just nu... Och ikväll, ska jag sova i min egna säng! :D


Hellu friends

Kan ju beratta for dig att jag for tillfallet befinner mig i Polen med min klass, ar tillbaka pa sondag efter en javligt lang tagresa, mitt blodsocker lar ju vara typ en kilometer for lagt ;)

My telephone

Ohjaaa glädjen är total!

Nej men seriöst det är sant! Jag har bara degat hela dagen, ätit typ en halv kladdkaka och tittat på film, skitdeppigt. Men sedan drog Ida med mig på spinning och mit humör steg helt plötsligt och levet ser nu mycket ljusare ut! Yeaaah!

Borde packa nu, Polen imorgon, eller vi kommer ju inte dit förens i övermorgon men tåget går imorgon ;) Okej, packning som sagt, wish me good luck :D


PARTAJJ!

Yeaah, igår var det partaj hos Ida och idag var det ytterliggare ett partyj men denna gången hos Therese och under lite andra former. Denna natt slutade partajjet under lita andra former. Nämligen att jag, John och Frida fick stötta upp Rasmus emellan oss och traska hemmåt. Men trots detta så har det varit väldigt underhållande, båda kvällarna, på mycket, mycket olika sätt.


Helvete Petter

Är jag en liten vel-Petter? Yees I am!

Yesterday köpte jag den blåa fina klänningen på H&M. Idag åkte jag in till stan och lämnade tillbaka den. När jag var där funderade jag på att köpa med mig lunch hem. Jag var nog inne på 5 olika ställen och funderade på vad jag ville ha, men nej det blev inget.

När jag var påväg till bussen så var jag tvungen att springa för att hinna med den. Jag behövde vara jävligt snabb och sprang över vägen precis när en bil hade åkt förbi för att inte bli överkörd av nästa bil, jag missberäknade lite så han som körde bilen som jag sprang precis framför tutade som faan! Och det fattar jag, hur jävla korkad är jag! Jag hade blivit helt vettskrämd om någon sprang precis framför bilen när jag körde, stackars människa, jävligt, jävligt korkat Agnes!

Jag gick av vid Perplatsen och tänkta att jag kunde gå in och kolla om de hade något där som jag kunde använda till att göra lunch, jag gick bara rakt in i affären och sedan ut igen. Jag kunde inte bestämma mig för vilken sida jag skulle gå på på vägen så jag zick zackade tills jag hade gått förbi Vallhamra och bestämt mig för att inte gå in dit också.

Vad är det med mig idag?

GAAAAAH!

Helt fucking sinnes! Jag körde hem idag! Ghaaa!!!

En sju helvetes dag

Yees, skolan var konstig, men jag gick hela dagen iallafall! Well done Agnes! Efter skolan var jag och Linnea ute och sprang och vi var så jävla bra! Sedan drog jag till Allum, där köpte jag en lite birthdaypresent till Therese och letade som en fucking crazy efter en vacker klänning. Hittade ingen men funerar på att beställa hem denna blåa.

Nu är det vampire diaries, men det jag ville få ut av detta inlägget var nog att jag och Linnea har varit så sju helvetes duktiga!


KLÄDÅNGEST!

Polen, helgen, skolavslutningen...
...och jag har inget att ha på mig!

Jag förstår inte vart alla mina kläder tar vägen men jag har ju seriöst inga finkläder och typ inga vardagskläder heller! Eftersom helgen kommer först så antar jag att paniken där är störst, hur kan jag inte ha några kläder??? Helt fucking carzy! Och det ser inte ut som att det blir några skolavslutningskläder heller...

Ovh Polen också, wtf alltså! Helt plötsligt har alla mina vardagskläder försvunnit också...


Jag är en pårökt ko

En vanlig skoldag har idag utspelat sig i mitt liv. En otroligt frustrerande hemkunskaplektion där jag nästan var nära till tårarna ett tag, sedan en uppiggande SO lektion där ja och Linnea flummade iväg lite väl långt.

När jag kom hem hade jag bestämt mig för att ta mig ut på en joggingrunda, det gick inte riktigt som jag tänkte eftersom jag vände tillbaka hemmåt efter några hundra meter. Blev lite stressad av att jag har NP i biologi imorgon så jag skyndade mig hem för att plugga. Pluggandet varade tyvärr bara i knappt 20 minuter så om det var nödvändigt att ställa in min lilla runda kan ju diskuteras. Hur som helst så orkade jag inte ta mig ut igen efteråt så jag hamnade framför TV:n.

Som sagt, NP imorgon, önska mig mycket, mycket, mycket lycka till, cause I'll need it!


Min söööööta lilla vän!
Hehee, Linnea du hajjar ;)

Playing with papersoldiers


MY BOOK OF ENTRIES

Ohh yes it's my book of entries.


Jag är sjuk idag. Jaa, säääkert va

Nej men det är sant. Jag kunde faktiskt inte gå till skolan idag, tyvärr hann jag göra mig helt klart innan jag märkte att jag var sjuk. Så det blev inget mys i sängen, nej jag har suttit i soffan framför TV:n i typ 7 timmar nu, känns som väldigt väl spenderad tid*. Såklart så fick jag inte igång DVD:n heller så jag har fått nöja mig med en massa crappy program.

Har alltså inte varit ute på hela dagen, jag är bara lite deppig*.


Jo, men jag hittade inte bromsen...

Tuuut! Jag och morsan var precis ute och körde, jag tog mig ut på vägen och körde runt lite. Det var roligt som vanligt, men jag hade inte riktigt full kontroll, tur att jag inte mötte någon bil ;)

Jag längtar icke till skolan imorgon!

Hmm, vad blir det för mat idag?

Nu sitter jag här nyduschad och fräsch. Gissa vad jag tittar på! Toy Story! Hehee, lite kul ;) Igår var det mycket trevligt hos familjen Myrhage, jag har saknat vårat lilla "gäng" och det var underbart att träffas igen, kändes verkligen som "back in the old days" ;).

Det har blivit lite ändrade planer, mamma och pappa åkte upp till landet imorse och jag och måns tar tåget upp nu på eftermiddagen. Men jag har faktiskt gjort ovanligt mycket av denna dagen, städat rummet och sprungit en vända, good work agnes! Men om jag fick välja så skulle jag gärna ha skippat landet...

RSS 2.0