- oh alaska, wont you take me somewhere i can go to get a change of pace -

Efter en dag som inte riktigt blev som tänkt sitter jag här nu i min säng. Bredvid mig har jag en godispåse och i mitt knä har jag min dator. Jag undrar hur många avsnitt av Game of Thrones jag hinner med innan jag somnar. Ja, det återstår att se!
 
 
 
 

- prosit -

Min kropp måste ha något sorts temperaturfel. Jag har svettats och varit konsant varm ett bra tag nu. Några månader sådär. Men så helt plötsligt - när termometern visar under 10 grader - då går jag runt och skakar som en ispinne. Spelar ingen roll om jag står ute i regnet eller om jag sitter inne framför öppna spisen. Jag fryser ändå. Och nu ska jag upp till landet där det antagligen är minusgrader, skönt.
 

- you build it up -

Idag har jag varit duktig. Tränade på håltimmen. Jobbade klart all matte på rasten. Tvättade och rengjorde alla mina sminkborstar. Påbörjade och skrev en bra bit på svenskaessän. Sökte fem olika jobb. Hämtade mamma på tågstationen. Inget sött. Bra Agnes. Nu kan du gå och lägga dig om du vill.
 
 


 
 

- lights will guide you home -

Allt fortsätter. Sommaren är borta och livet är som vanligt igen. Idag är det söndag vilket betyder att denna vecka är slut. Imorgon börjar nästa. Snart är det söndag igen. Allt går bara runt runt, som i en cirkel. Om ett år sitter jag antagligen fast i någon annan cirkel. Det är en läskig tanke.

she's a little runaway,


she was a day-tripper,

Jag kom precis hem från gymmet. Jag tränar aldrig såhär sent annars, men idag blev det så. Och det var underbart. Jag var praktiskt taget helt själv i hela lokalen vilket av någon konstig anledning taggade mig ännu mer. Eller så var det för att crosstrainern sa till mig att lugna ner mig för jag hade för hög puls. Eller så var det både och. Hur som helst, sen kvällsträning kanske får bli min nya grej.
 

as long as you love me

Är väldigt förvirrad just nu. Vet inte hur jag mår, vet inte vad jag vill, vet inte var jag är, vet inte vem jag är. Hehe, okej liten överdrift kanske. Men bara för att vara övertydlig. På grund av min förvirring ska jag ägna denna finfina (eh, not) söndag åt att göra det som jag är bäst på, träna och äta. Motsägelsefullt? Som fan ja.
 

bye bye, won't miss you,

Nu har den sista visdomstanden åkt. Hejdå, gillade dig aldrig ändå! Nu sitter jag och mår illa av allt blod som jag sväljer hela tiden. Kan inte sova eftersom att jag däckade när jag kom hem efter operationen helt drogad, sov i fem timmar mitt på dagen. Detta betyder Robinsonmaraton. Jag har precis sett klart förra säsongen, nu är jag inne på årets. Hehe, blir nästan lite taggad. Men bara nästan.
 

annie's song,












RSS 2.0