FÖRSVINN!

När jag ändå håller på kan jag ju berätta att jag har ont i öronen. Alltså jag klarar inte öroninflammation nu. Försvinn!

FLÅSAR

Jag sitter här och flåsar. För att min jävla näsa inte vill släppa igenom någon luft. Inte ett endaste litet lufthål någonstans. Där ser man. Så fort jag lägger mig ner kan jag inte andas genom munnen heller så lycka till med att jag ska få sova inatt. Åååhh, vilken go natt jag kommer ha. Kan inte vänta...

ÄCKLIGT

Jag skulle gissa på att jag har gått ner minst 5 kg under de få timmar jag har varit vaken idag. Detta endast på grund av att jag har snytit mig så otroligt mycket. Äckligt. Vad som gör det en gnutta trevligare är att jag har snytit mig i med mitt fina papper som jag fick för x antal jular sedan av Isabell. Det är fullt med bilder på röda läppar. Är tanken egentligen att man ska använda det som toapapper och då lite vitsigt kunna säga, kiss my ass? Istället säger jag då, kiss my nose and eat my snot. Fy. Äckligt. Nu mår jag illa. Usch måste snyta mig igen.

NU

Jag blir så sur på mig själv. Idag är jag nämligen sur. Sur på allt, sur utan anledning. Jag vill bara krypa upp i min säng och gömma mig där framför en go film och med något mumsigt att äta. Så är jag sjuk också. Så jag kan inte träna. Fan. Jag kanske borde anstränga mig lite. Avbokade precis min promenad med Sigge. Fan. Ska nog försöka omboka den. Idag. Nu. Vi kan gå på allum. Idag. Nu. Mm. Det ska jag göra. Nu. Idag. Nu för fan!

MINUSGRADER

Att spendera sin helg på landet när det är minusgrader ute har jag aldrig riktigt tyckt om. Jag kan informera om att jag fortfarande känner samma sak. Det suger alltså ganska mycket.

NÖÖÖÖRD!

Jag och Agnes var så duktiga idag. Vi hängde i skolan ett bra tag och lärde oss Elfenbenskustens politiska historia. Den du! Visste du att deras första president satt från 1960-1993 då han dog av prostata cancer? Att han hette Félix? Att det sedan blev lite fight där Quattara förlorade p.g.a att Bédié (tror jag) mutade hans anhängare? Och att Quattara sedan flyttade till USA? Att han sedan kom tillbaka? Att presidentrollen nu är i debatt eftersom Gbabro som tidigare var president, tog bort 500 000 av Quattaras röster och sedan vann, men när man fick reda på detta ansåg man att Quattara borde vara president, det gör dock inte Gbabro som vägrar överge posten? Hehheee, nöööörd!

(HEHEE, GO MENING!)

Jag var duktig och stannade kvar i skolan när jag slutat. Spenderade lite tid i mattestugan tillsammans med två främmande människor och en bra mattelärare. Jag blev ganska glad när jag insåg att jag förstod det mesta.

Efter en natt med sååå mycket för lite sömn har jag varit ett snäpp ifrån att falla medvetslös ner på golvet och ta en tupplur lite för många gånger. (Hehee, go mening!) Och nu drar mina ögonlock sig lite längre ner hela tiden. Men jag ska inte chilla. Jag ska inte vila. Jag ska inte sova. Nej först ska jag besegra tröttheten, lite bodystep ska nog göra susen!

SKITFILMER

Jag är kanske lite nördig nu. Men, man gör en film av "The hunger games". Och det finns ingen information om den någonstans! Den ska släppas 2011. Borde det ändå inte finnas en roll-lista???? Jag blir lite smått galen. Och jag är riktigt rädd. Tänk om de förstör allt. Med skitfilmer. Då blir jag jävligt ledsen alltså! Nu låter jag helt besatt, creepy!

VARFÖR ÄR DET ALLTID PÅ NATTEN?

Varför det alltid på natten som inspirationen är starkast? Varför är det alltid på natten jag är riktigt shoppingsugen? Varför är det alltid på natten jag känner lust att träna? Varför är det alltid på natten jag är kreativ och sätter ihop snygga kläder som jag sedan är för feg för att ha på mig på morgonen? Varför är det alltid på natten som jag vill möblera om? Varför är det alltid på natten jag vill ta vackra bilder? Varför är det alltid på natten jag vill rensa garderoben?

Varför är det bara på natten jag tänker?

BORSTA TÄNDERNA I DUSCHEN

Borsta tänderna i duschen. Det är bra härligt det! Förrut var det något som jag älskade att göra. Något som fick mig att slappna av. Nu kan jag inte göra det. Hur skulle jag kunna stå i duschen och borsta tänderna, medans många människor dör på grund av att de inte har något rent vatten att dricka? Jag har slutat borsta tänderna i duschen. Jag gör det nu istället. Framför datorn. Medans många människor världen över inte har tillgång till internet. Men det dör man väl inte av? Eller?

THANK YOU

Man måste ta de tillfällen man får. Idag har jag gjort det, thank you.

FEELING


LOVAR

Kvällen blev inte som tänkt men helt okej ändå. Bra att bara sitta framför TV:n ibland. Man måste lära sig att ta det lugnt. Men det är inget jag har problem med. Lovar. Imorgon ska jag passa barn igen. På en lördag. Spännande. Tänkte låta dem vara uppe hur länge de vill. Hur lång tid det kommer ta innan dem slocknar är den stora frågan. Gissningar?


GÖTEBORGSOPERAN

Igår firades Ida ytterliggare. Jag och Linnea tog med henne en liten runda på stan innan vi nådde the final destination. Göteborgsoperan. Sunset Boulevard är en bra, dock tragisk och stundvis tråkig musikal. Men vi var glada. Och viktigast av allt, Ida var glad. Sa hon iallafall.

Efter några timmars sömn hos Linnea blev det frukost. Jag och Linnea väckte Ida med frukost på sängen. Ett knäckebröd och ett snapsglas med vatten. Det var väl trevligt? Jodå, men ännu mysigare var den lyxiga, mumsiga frukost som jag och Linnea förberett i köket. Det var gott, och trevligt och bra. Och Ida var jätteglad. Och jag och Linnea var riktigt nöjda.

AWESOME

Nu har jag pimpat min vägg. Den är awesome. Helt underbar. Jag är grym. Helt awesome. Underbar? Hehee, jag är trött. Och glad. Och typ sugen på en liten kexchoklad. Nu tar jag en. Jag har redan tagit två. Och en massa kladdkaka. Men det är lov. Och jag har tränat. Och allt är bra. Och jag är glad. Och awesome.

FÖRHOPPNINGSVIS

Det har varit några fina dagar. Riktigt fina. Gillar mina vänner. Mycket. Riktigt mycket.
Nu vankas det snart ännu mera härligheter. Förhoppningsvis. Ida är numera en gammal gumma och detta ska firas. Hope she likes it!

TANDBORSTE

Jag har planer. Planer på att maximera mitt lov och vara hemma så lite som möjligt. Därför drar jag nu. Jag och min tandborste.

Hejdå.


DU

     Ååå vad du gör mig glad!

    

LILLEBROR

min lillebror är så bra.

INTE NÅGOT

Nu orkar jag inte mer. Inte allt det där falska som alla ser men inte låtsas om. Inte allt, inte något. Ingenting.

TREVLIGT

Har kört till skåne i mörkret. Hela vägen. Det gick bra.

Trevligt
. Lov nu. Trevligt.

BARBIE OCH SKOGSHUGGARE

Snart är det lov. Om en vecka är nästan lovet slut. Imorgon ska jag hålla mitt argumenterande tal i svenskan. Imorgon ska jag prata om Barbie och skogshuggare. Jag är nervös. Ikväll ska jag och pappa hålla våran nyfunna onsdagstradition och titta på "The pacific".

Hejdå.

NU ÄR JAG VUXEN

Idag var jag på apoteket. Killen i kassan undrade om jag ville ha ett pluskort. Jag tog en snabb funderare och insåg att jag handlar på apoteket flera gånger i månaden.
Nu har jag ett pluskort, nu är jag vuxen.

KÄRE BRODER

Jag är så stolt över min käre broder. Han övade precis sin svenskaredovisning för mig och han var så duktig.
Så fint.
Så bra.

NÄR JAG PRATAR LÅTER DET DUMT

Jag har insett att jag suger på att prata.

När jag pratar låter det dumt.
När jag skriver låter det bättre.

THAT'S DEEP

Isabella sa att jag var filosofisk. Jag har funderat på detta faktum. Och insett att jag gillar det. En tänkare. En drömmare. That's deep dude.

INGET FEL PÅ DET

Det är nu fredag.
Inget fel på det.

Träffade Ida efter skolan och blev lycklig för att hon är så bra.
Inget fel på det.

Ska spendera kvällen med LLinnea.
Inget fel på det.

GULLUNGAR

Jag är trött.
Snart sitter jag på bussen.
Jag är trött.
Snart passar jag tre små barn.
Jag är trött.
Snart går jag hem ensam i natten.
Jag är trött.

Hur ska mina små gullungar orka med mig?


RSS 2.0