stackars fåglarna i bur,

Gaah, jag är så stört sugen på att dansa nu. Att dansa till riktigt hög och bra musik med härliga männisor. Hoppas på imorgon alltså, får fan se till att det blir av!
 
 

the inner world,

Jag har alltid varit rädd för att börja bråka med vänner. Inte alltid sagt ifrån när jag velat. Nu har jag dock insett att bråk och oenigheter inte behöver leda till hat och fiendeskap. Det kan vara sådana saker som faktiskt för vänner närmare. Jag vill inte ha en vän som undviker att säga sin mening bara för att jag inte tycker samma sak. Då ska inte jag vara en sån vän heller.
 
 
 
 

oväntat snabba ryck,

Mamma har precis anmält oss till Tjejvasan. Vad är detta kan man fråga sig, äh, bara något dumt som jag råkade lova henne när jag var si sådär elva kanske? Synd bara att jag inte kan åka längdskidor då.

kos - livet punkt,

 
// Glada tjejer påväg till flygplatsen // Silentdisco på planet // Chillar i skuggan // Stoltserar med upphittade shorts // Taggar bad med nya luftmadrasser // Väldigt glada och fina tjejer // Glassar på badmadrasser i poolen // Woop woop för havet! // Amanda brun och go i motljus // Söta små hungriga grannar // Vackra Erika //

kos is in the rearview,

 
Det var fint, ja det var bra. Tack underbara tjejer för att ni är just underbara.

afternoon tea i klänning

 
När Ida fyllde år i februari var vi i London. Tyvärr så hann vi aldrig dricka afternoon tea när vi var där så i födelsedagspresent fick hon av mig bland annat ett afternoon tea fika. Idag, några månader senare blev det äntligen av. Vi klädde upp oss fint i klänning, piffade till lite extra med smink och satte oss ner på altanen för lite mums. Och det var mycket gott.

advertising space,

Igår var min sista dag på Liseberg. När klockan slog 19.00 slutade jag, men jag ville liksom inte gå hem. Så jag hängde kvar där ett tag bara för att det kändes jobbigt att gå. Kommer sakna er alla fina våfflare. Känns inte alls kul faktiskt. Jag och Alice stack ut efter jobbet och drack gravöl som hennes mamma så fint kallade det. Sedan kom Johanna med en kompis och vi switchade till drinkar istället. Daiquiri och mojito. Det var mycket trevligt, något som dock känns ännu jävla trevligare är Kos om FEM DAGAR. Tack för den!

RSS 2.0