GLEE



Jag har ett nytt tidsfördriv. Denna vecka har jar avverkat avsnitt efter avsnitt. Agnes fick med mig till movieline i fredags. Jag vet inte vem som lurade vem men hur som helst så kom vi ut med varsin Glee säsong 1. Jag älskar Glee. Jag blir så glad. Och ibland ledsen. Men den är så fin. Och bra. Och vacker. Och tonfull.

SVÅR

Idag har jag lärt mig att åka moppe. Det var svårare än jag trodde. Men inte så svårt. Måns skrattade åt mig ibland. Men egentligen tror jag att han blev lite sur eftersom jag faktiskt kunde åka. Eller stolt kanske? Som jag blev när han klarade hela skivan på beep testet.

Jag har varit och handlat. Riktigt nyttigt och fint ska det vara. Frysta bär, grönsaker, knäckebröd, nötter och frön. Det var riktigt gott och jag kände mig vuxen. Just det, avocado är grymt i smothie! Låt aldrig detta glömmas bort!

KVÄLLSUNDERHÅLLNING


HA EN AFFÄR

Gör livet levande - ha en affär! Sveriges första datingsajt för gifta & samboende!

Denna reklam ser jag på en av reklamplatserna på facebook. Hahaa, skojar någon med mig? Sjukaste någonsin! Går ju typ emot alla moral som finns!

VÅFFLOR

Min helg har varit fantastisk. Spenderat den med vackra vänner av alla dess slag, gamla goingar och nya karaktärer som jag nu har lagt under fliken "homies". I fredags var det spontant mys hos Ida då man fick chansen att träffa Sigges pojkvän. Han var fin, liksom kvällen. På lördagen kom b-rudarna och vi körde stenhårt våffelfrosseri hemma hos mig. Senare på kvällen lyckades jag röra mig bort till Agnes D, och vad hände där om inte ytterliggare våffelätande? Jodå, och nya bekantskaper bjöds det även på. Jag lyckades lära känna både en härlig Anne och två underbara tvillingar, Simon och Sebastian. Eller Sebastian och Simon?

Jag känner mig nöjd. Kan även tillägga att jag precis slukade en go varm o'boy med tillhörande grädde i. Och just det, ja har våffelsmet kvar i kylen. Någon som vill ha?

JAG

Vem försöker du lura? Du är den enda som går på det i alla fall.

SNAKE PÅ YOUTUBE

Mitt nya tidsfördriv, titta på underbara Freaks & Geeks och spela snake på youtube när den laddar.


INTE SÅ BRA

Hmm, det gick inte så bra...

MUMS!

Jag har haft en fin dag. Vaknade med underbara LLinnea bredvid mig. Vi fixade snabbt ihop en go frukost. Amerikanska pannkakor med sirap och bär. Mums! När hon gått lyckades jag få tag på Sigge. Vi tog oss ut på en lång promenad i solen som äntligen bestämt sig för att glädja oss med sin närvaro. Jag sprang hem från Oxled. Oj, det var jobbigt. Efter en snabb dusch slängde jag mig på cykeln som stått oanvänd i några månader. Vi tog oss till Vallhamra på racertid, där träffade vi Sigge. Det inhandlades bland annat jordnötssmör, farinsocker, fint godis och cream cheese. Cupcakes blev sedan bakade. Och ännu senare även dekorerade. Dagens andra "Mums!" kom precis då, Mums! Nu är jag ensam igen. Och det känns okej. Imorgon ska jag träffa Matilda. Jippie! Vi ska plugga naturkunskap. Buuuuu! Om hon är snäll tar jag kanske med mig någon söt liten cupcake. Yeeaaah!

Tänkte gå och försöka vara lite trevlig mot mina underbara föräldrar nu.


DU OCH JAG

Jag såg dig.
Du stog med ryggen mot bussen.
Jag sjönk ner i sätet.
Du vände dig inte om.
Jag tänkte på förstå gången jag såg dig.
Du såg ut precis som då.
Jag saknade dig.
Du såg mig inte.

DAG

Trots en dag bestående av tårar och ilska. Så sitter jag nu här med ett brett leende på mina läppar. Jag ska försöka hålla det så, de få timmar som består av denna dag. Denna vackra dag.

SMS-KOVERSATIONEN

Jag: "Skulle du vilja vara söt och skriva ut det där jag skickade? :)"
Pappa: "k"

MEN Å ANDRA SIDAN

Agnes övertalade mig att jag skulle åka till henne imorgon. Jag som trodde att jag skulle slippa åka hela vägen till Frölunda. Hon skulle ju komma hit. Men å andra sidan. Bussen är ju mysig.


MINA B-RUDAR

Jag älskar mina vänner. Dem är helt otroliga. I skolan överraskades jag med tårta, ljus, tomtebloss, och inte minst sång. När de började sjunga ville jag springa ut genom dörren men jag tog mod till mig och stog kvar. Älskade vänner vad ni är fina.


HELT LJUVLIG



Jag trivs inte riktigt i långklänningar. Särskilt inte i vita. Ännu mindre i sådana med volanger. Och spets.

Men denna var ju helt ljuvlig

SPÄNNANDE...

Jag har köpt ett sushi startpaket!
Spännande...

Jag har köpt en hel del choklad och nougat!
Spännande...

Jag har köpt en vaniljstång!
Spännande...

Fredagen kommer bli mumsig


NÄR MAN LÅTER FINGRARNA FLYGA



Hehee, där ser man vad som kan hända när man låter fingrarna flyga.

FINGRET

Helt plötsligt blev det bara så mycket, att jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad som behövde göras.


HATT

Jaa, en hatt alltså. En go, svart, filthatt. Tänk om jag hade varit en annan människa. En människa som faktiskt vågade ha på sig en go, svart, filthatt om hon ville. Tyvärr är jag feg. En liten, liten, fegis var det där ja. Men tänk ändå. En go, svart, filthatt.

                                                

KATT

Vadå, hjälper inte din katt till när du pluggar?


KÄR I BÄRTÅRTA

Det är så fint väder. Och jag är sjuk. Annars hade jag studsat ut genom dörren för att fånga solen. Eller hade jag? Jag hoppas att jag hade gjort det. Istället sitter jag instängd. Ensam i mitt stora hus med en nästan lika stor hög med böcker som ska bli pluggade. Kul. Nej. Men något som faktiskt är kul är att jag ska baka en tårta till kalaset ikväll. Kär i bärtårta. Den kan ju inte vara annat än god. Hoppas jag. Så ikväll väntar ett släktkalas alltså. Jag är väl inte riktigt peppad. Men jag ska visa att jag har blivit ett år äldre än förra gången och se glad ut. På med pokerfacet med Lady Gaga.

ALEX PETTYFER

                 
Jag är helt såld på denne man. OMG! På två år har han gått från att vara en snygg kille till att bli en rykande het man! Helt otroligt. Jag tror visst att jag dreglar. Så har denne helt underbara man tydligen förlovat sig också. Blott 20 år. Med en tjej som han har känt i cirkus ett år. Kul för honom. Jag försöker intala mig själv att det inte att hade funkat mellan oss. Vi umgås väl ändå inte riktigt i samma kretsar om man säger så...

MARIEKEX

När jag vaknade imorse kunde jag snabbt och glatt konstatera att jag sovit hela natten och kunde andas genom min högra näsborre. Wihoo, jag är äntligen påväg mot bättre tider. Men tills den friska stunden är helt kommen ligger jag kvar här. Och äter mariekex. Och annat.


KÄRE BRODER MIN



När Måns kom hem hade han en köpt en present till mig. Han tyckte synd om mig och tänkte att en after-eight säkert skulle göra susen. Inte omöjligt måste jag säga. Ååå, underbaring, du är så go!

TREVLIGT

Jag fick sova lite ändå. Trevligt. Något som inte är lika trevligt är att jag inte är i skolan idag. Att vi har en fyra timmars lång lektion då jag och Agnes skulle jobba om Côte d'Ivoire. Jag tyckte synd om henne som skulle sitta där helt ensam. Sedan tyckte jag ännu mer synd om henne när hon messa mig och sa att jag hade alla papper. Underbart. Trevligt. Perfekt.

RSS 2.0