birds flying high



Imorgon är det nyårsafton. Jag taggar genom att göra det jag har gjort i princip hela lovet - chilla. Jag har spenderat kvällen med att titta på otaliga avsnitt av Pan Am. Testat lite olika kombinationer av läppstift och läpp-penna för att se om jag kanske kan få fram en godkänd nyans. Gått runt i mina nya fyndade skor och funderat på om jag kommer klara av att strosa omkring i dem imorgon, de är lite för smala och lite för höga mot vad jag är van vid. Eller ja, jag är ju van vid ingen klack så det säger ju inte så mycket egentligen.

Nu är ju dock frågan: Glee? True Blood? Modern Family? New Girl? Elsas Värld? Mer Pan Am? Hmm, något som tåls att tänka på känner jag. Eller? Egentligen så kan jag ju se de andra avsnitten när som helst. Men True Blood kanske är ett strategiskt val, eftersom det är den jag har mest kvar av. Jo, så får det bli!

playback





Början av dagen var fin, sol. Den senare delen av dagen har inte varit lika fin. Jag har ringt Sony tre gånger. Suttit i telefonkö tre gånger. Förklarat mitt problem tre gånger. Och fått en lösning på mitt problem 0 gånger. För tillfället är jag inte alls lika glad som jag var imorse, då var jag ganska nöjd som bilden visar. Nu tänker jag kurra ihop mig till en boll, gömma mig under mitt täcke och vara ledsen. Tills det är dags att åka till gymmet. Jippie...


we fell in love, well you did

-         Nästa gång vi ses så vill jag att du ska påminna mig om en sak. Jag vill ge dig något.
-         Okej, men du vet att du verkligen inte behöver ge mig något! Haha.

-         Hehe, jag förstår att det lät konstigt! Men jo, jag vill ge dig en sak.

-         Men nu blir jag nyfiken! Vad är det för något?

-         En kyss.


i'll carry you home

Det har varit dåligt med julstämmning detta året. Även idag, två dagar före julafton har jag inte känt någon riktig julanda. Jag har verkligen försökt, jag har gjort julgodis, lyssnat på x antal julskivor, gått runt på stan bland allt julpynt och all julstress, varit med någon som jag tycker om - men ändå så har inte den sanna julkänslan infunnit sig, förrens nu! Nu, när jag sitter här mitt i natten med tända ljus och pysslar, rimmar och färdigställer julklappar, slår in paket och skriver julhälsningar, det är då julen känns nära. Med risk för att låta tråkig så tror jag faktiskt det är för att jag är pirrig inför hur mina kära vänner ska reagera på sina julklappar. Detta året har jag verkligen anstängt mig för att göra det personligt och jag känner själv att jag har lyckats ganska bra. Men jag vill ju veta vad dem tycker. Ja ja, jag antar att jag får vänta tills imorgon med det.

the adventures of raindance maggie

Revyn har tagit över mitt liv den senaste tiden. Det har varit ett mycket roligt och spännande liv. Tack!

en liten påminnelse

Idag var en konstig dag. Vissa delar är det helt okej att min hjärna förtränger, men det jag tänker komma ihåg är den delen när min nummergrupp hade gömt sig i humlan för att repa. Hur otroligt mycket vi skrattade - insåg att det var väldigt längesedan jag skrattade så mycket, och detta var med människor som jag inte kände för tre dagar sedan!

Jag tänker även komma ihåg min grymma facerape på Linnea. Och hur jag sedan blev så upprörd över hennes systers kommentar att jag trodde att mitt hjärta skulle hoppa ut ur min kropp. Och självklart hur kul Linnea verkade tycka att den var!

Ja, en konstig dag. Men en fin dag. En på många sätt minnesvärd dag.


what's wrong with you?

Jag älskar att borsta tänderna. Jag har säkert sagt det innan. Men det är underbart.
Det bästa är på helgmornarna. När jag kan borsta hur länge som helst utan att
känna någon tidspress över huvud taget. Jag kan borsta i timmar. Nej, nu
överdriver jag. Men minst en kvart! Möjligtvis 20 minuter. Skulle säkert klara en
halvtimme om jag fick fylla på tandkräm. Jag går aldrig och lägger mig utan att
först ha borstat täderna. Aldrig längre. När jag var liten älskade jag att komma
hem jättesent, för så slapp jag borsta tänderna. Nu borstar jag dem ändå. Alltid.

the last chaptre


Vi började morgonen med att hänga lite på brandstegen.


Strosade sedan omkring lite i Central Park.


Läste gjorde vi ganska mycket också.


Sedan var det dags att packa för att åka hemmåt. Den första bilden är min resväska - packad och klar - när vi åkte från Sverige. Den andra bilden är när vi skulle åka hem, så jag köpte nog en hel del saker ändå!

i was looking for a place to hide away. instead i lost the heart i gave away



RSS 2.0