SÅ ATT...

Min mormor har en tendens, (snarare tics) att alltid när det blir tyst försöka bryta den stela stämningen med att med en liten suck säga "Så att...". För några år sedan retade det gallfeber på mig, men nu har jag insett att det faktiskt är lite mysigt. När hon sa det nu i helgen kom jag på mig själv med att sitta och småle. Det var lite mysigt, lite hemtrevligt.


EN NYFUNNEN KÄRLEK

Idag hände något, något revolutionerande. Jag tog cykeln till sportlife. Det var underbart. Det gick på mindre än 10 minuter och jag kom fram helt utvilad. En nyfunnen kärlek. Tyvärr höll inte denna nyfunna kärlek påvägen hem, det tog inte jättelång tid, men när jag kom fram till vårat hus var jag helt slut. Jag pustade och flåsade och hade ont i halsen och vill bara lägga mig ner och dö. Fy fan för att vi bor uppe på ett jävla berg.

Men jag har en idé. Kan jag inte ta cykeln dit och bussen hem???


                                                        snyggingar cruisar längs seine, paris 2010

ÄLSKADE PAINT-TIDER


RAGGAR

För tillfället raggar jag loss totalt. Har lite behov att fylla mitt lov med människor varje liten sekund! Dock lär det inte bli så eftersom det aldrig blir som jag tänkt. Men några timmar kan jag väl få träffa en rolig människa??

NÖTSKAL

Pappa frågade mig innan vad jag tyckte vi skulle äta imorgon. Jag berättade att vi inte käkat pizza på år och dagar. Sedan nu, tre timmar senare kommer han upp och sätter sig vid min säng när jag försöker sova. "Agnes, jag tog upp lite kyckling som jag tänkte att vi kunde laga imorgon". Jag blev lite fundersam, "Men hallå, vi skulle ju käka pizza!". "Jo, men nu har jag ju tagit upp kyckling". Hahahahahaaaa! Varför frågar han när han inte lyssnar? Sedan när jag klargör att jag inte är det minsta sugen på kyckling eftersom vi äter det näst intill hela tiden så sitter han kvar på sängkanten och tjurar. Jag kan inte göra annat än att skratta, min fader i ett NÖTSKAL.

                                                                                                              Keb - 09


CIRKUS

Kan äntligen andas genom näsan efter cirkus femtioelva sprayningar med nässprayen. Kände att det var viktigt för någon att veta...

KÄPPRÄTT

Idag var det fruktade samhällsprovet som jag pluggat till i år och dagar. Jag vill så otroligt jättegärna säga att det gick bra, iallafall okej, men nej. Käpprätt åt helvete var det tvunget att gå. Minst sagt dåligt helt enkelt. Så nu ger jag mig själv lov att vara deppig.

Jag har spenderat eftermiddagen med att räkna matematik och skriva ett referat. Undrar om det är för kort? Hur fan ska man veta? HUR IN I HELVETE SKA JAG VETA HUR LÅNGT ETT REFERAT SKA VARA?! Hehee, nej nu blev jag kanske lite för sur? Hahaa, ja!


För Isabellas skull har jag slutat ta underbara vackra bilder från we heart it. Så på grund av tillfällig(?) bildbrist visar jag detta vackra porträtt.

LINNEA LIDBOM

Linnea är glad och tokig och konstig och klok och udda och helt fantastisk. Jag älskar denna kvinna! Hon vet när tiden är rätt för skratt, och när det är dags att ta livet seriöst. Hon är precis den hon är och ingen annan är henne lik. Det är bra, man kan nog inte leva med två Linneor i sitt liv, å andra sidan skulle det vara otroligt svårt utan någon alls. Hon är speciell, jag har nog aldrig träffat någon som är som hon. Något jag ångrar är att vi inte ses oftare, för när vi väl ses är det bra. Jävligt bra. Och jag är så härligt fri, bryr mig inte riktigt om allt annat. Bara skrattar år problemen och viftar bort de med handen.

Linnea med ett ord, helt klart cool. Finns inget som passar bättre. Lovar.

Det är lite jobbigt. För ord räcker aldrig till att beskriva en människa. Låter filmen tala istället. Denna spelades in i Krakow en flummig natt (?). Sprider lite glädje enligt mig.
 

STOLT

Jag kan numera stolt tillkännage att jag och några snygga brudar har spenderat 5 timmar på att plugga idag. Starkt tycker jag! Nu ska vi fira min vackra mor med tårta, lax, baguetter och ost. Gick pappa lite till överdrift där kanske?

EN CHOKLADFONTÄN

Jag var så nere igår att jag inte orkade prata om den största delen av min dag som var otroligt underbar. Jag, ostadig, agnes och ginger var på stadsmuseet och smakade choklad. Mysigt. Någon gång när jag fyller år eller kanske när jag gifter mig så ska jag ha en chokladfontän, love it! Dagen avslutades med sushi och häng på stadsbiblioteket. Fina tjejer anyhow!

Nu gör jag mig klar för att träffa en annan trevlig tjej, Linnea heter hon visst. Linnea loves buster.



Snart kommer det upp en spännande, mystisk, underhållande, älskvärd film.

HJÄRNTVÄTTAD

Jag måste faktikst påpeka detta, denna sjuka människa. Jag går nästan aldrig in på hennes blogg för jag mår typ illa av hennes sjuka tankar. Hon får självklart se ut som hon vill. Men hon påverkar ju så otroligt många människor! Hade tråkigt så jag gick in på hennes blogg. Tydligen så ska hon göra ännu en operation så att hon blir ännu smalare.

Jag vet fan inte vad jag skriva men är helt hjärntvättad nu efter att ha läst den i 3 minuter. Snälla, gör dig själv en tjänst och läs den inte. Snälla.


FY FAN PÅ ALLT

Jag är så trött. Jag är så jävla sur och irriterad. Jag har varit det hela veckan. Och nu är jag trött på det. Fy fan på allt! Fy fan på livet och fy fan på denna hemska känsla som jag har nu! Jag vill sjunka genom jorden och stanna någonstans i jordens mitt där jag kan få vara i min ensamhet, i värmen. Jag orkar inte! Jag vill inte behöva tänka mer! Snälla ta bort mig från detta och från allt jag vet och kan!

Ähh, skit på allt bara.

MÖSSA...

...är något som jag ser otroligt luffig ut i, men som jag faktiskt har börjat älska. Nu när jag inte har någon passande jacka för både regn, snö, hagel, vind och sol så får jag helt enkelt ha en som är för kall. Och om jag toppar med en mössa, så blir jag nästan varm! Så värt!

2 bad att jag ser förjävlig ut i det. En lösning är att skaffa en snygg mössa som jag kan klä mitt kalla huvud med. Så tänker jag också att göra.

NUMMER 1 & NUMMER 2

Idag lärde vi oss att bemästra den ädla konsten av index. Har fått för mig att det är lätt med matte helt plötsligt, lär ändras snart.

Jag har även fikat både en och två gånger. Nummer 1 med mina fina klasskamrater Agnes, Matilda och Lisa. Vi splittade en gigantisk kanelbulle på husaren. Nummer 2 med mina fina vänner Agnes och Ida. Mycket Agnes på gång här. Kvällen har jag spenderat i all ensamhet, ganska ensamt tyvärr.

                

I'M BLESSED



Jag har fina vänner. Idag har Agnes och Matilda varit här. Vi checkade mera Chanel, började smått på redovisningen och åt även en hel del. EN HEL DEL! Tur att flitiga Agnes är vi våran grupp, ganska elakt att hon typ fick skriva medans jag och Matilda fånade oss. Men nästa gång ska jag försöka bidra med något. Som att jag skulle ha något att bidra med ;)

Nu måste jag ta mig samman, plugga och träna, kul...


LITE VÄLDIGT TJUSIGA KLÄDER



press the pic


SAFEWALK

Tänkte bara säga att jag blir berörd av människor som verkligen gör något för att förändra. För att förhindra våldet som uppstått i Länsmansgården så träffas frivilliga på nätterna och följer folk hem från spårvagnen! Ballt!

FOLK SOM DANSAR, FOLKDANS

Vi utövade något så trevligt som folkdans idag på gympan. Spännande... En hel del tårar föll dock när det kom till våran kännedom att vissa kommer få dansa tjej och tjej. Nej nu överdrev jag visst, riktigt så hemskt var det kanske inte. Men jobbigt som fan!

ALLTID 17

Jag hatar 17 bussen. Jag måste ta den i nödfall, när det är 20 minuter tills nästa buss går. Den är alltid proppad! Jag får alltid panik när jag hittat en sittplats och det kommer en tant. Ska jag resa mig upp? Hon kanske inte är så gammal, tänk om hon blir arg. Jag mår alltid jätteilla den sista biten. Jag mår alltid ännu sämre när jag kommer på hur dåligt jag mår.


Lovade Isabella

FRÄSCHARE & SMARTARE?

Har lite typ pluggat röven av mig idag. Good for me! Tyvärr blev jag inte så mycket smartare, men en hel den fräschare när jag äntligen kunde ta mig till duschen, raka benen och komma ut ren och fin. Checkade även in top model och insåg att en tjej där är rålik Astrid! Så sjukt coolt! Åååh, hann snacka med Ida också, de behövdes!

Fin sammanfattning, imorgon blir det filmstudier med Agnes och Matilda, ha d fint!

STRUMPBYXOR



Sitter här och knaprar på en morot. Efter skolan idag köpte jag en present till min kära moder och ett par strumpbyxor. En jävla mardröm. Strumpbyxor! Hur svårt kan det vara? Jo det ska jag förklara för dig här och nu. Det finns typ miljontals varianter. Det finns olika färger vilket inte är så jobbigt eftersom jag visste att jag ville ha svarta. Men sedan ska man tydligen veta hur mycket den man vill ha. 20? 60? 80? Eller varför inte 120? Life is hard. Men jag kan glädja mig med att jag är otroligt nöjd med min novell och att matteprovet antagligen gick bra. Sedan kan jag ju deppa ihop lite igen eftersom jag måste plugga samhäll nu.

RÖTT

Min högsta dröm. Tänk att ha rött/oranget hår. Så otroligt fint, så otroligt bad ass. Så rätt!

Fan snyggaste människan jag någonsin sett!


JAG GILLAR DIG

Jag har en fin vän, vid namn sigge. Henne gillar jag.


EINSTEIN



Först matteprov. Satt kvar sist som vanligt, men kollade igenom allt ordentligt och rättade tills säkert 5 små missar, skönt. Sedan hamnade jag på 4-gott, köpte synnerligen för mycket godis. Tur att Karin kommer ikväll så jag inte råkar äta upp allt själv...

JAG ÄR FUCKING EINSTEIN FÖR KATTEN!

MATEMATISK EXAMINATION

Imorgon har jag matteprov eller matematisk examination om du föredrar det. Förutsättnignar att bli rörigt...


EN JACKA

Sovmorgon till 12.20 idag men fick ändå springa till bussen. Skulle in och kolla på en jacka, en snowboardjacka. 50% var det visst, men bara fula jackor. Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Roligt...

SERRE CHEVALIER



Glädje, lycka, ja vad du vill. Men över nyår drar jag till Serre Chevalier.

BADASS



Pappa var inte hemma inatt så jag sov i hans säng tillsammans med mamma. Long time ago! När jag skulle gå upp så råkade jag gå emot en av stålstängerna som finns i gardinen. Det gjorde ont. Sedan såg jag att jag hade världens rivsår på låret! Badass


BASILLSKRÄCK



Det där med bussar är något som jag har tänkt på en längre tid. Folk står hällre än att sätta sig bredvid en främling. Vissa sätter sig på det yttersta sätet och blockerar det innersta lediga sätet. För att de har basillskräck? Gissa om jag blev upprörd när jag såg min bror göra detta! Mycket dåligt av honom.

Men vet du vad som är värre än bussar? SPÅRVAGNAR! Där är det nästan dödsdom om man sätter sig bredvid någon. Något sådant får man ju bara inte göra.

TJUSIG, MINTGRÖN OCH 299 SLANTAR


MEANINGLESS

I ain't too proud to bow
I ain't too proud to kneel
I ain't too proud for any gesture
that is meaningless to me

The Ark


Cirkus

Min kropp dödar mig långsamt. När jag vaknade imorse hade jag så otroligt ont. Först i axeln och det skulle ha kunnat varit för att Torsten legat i min säng hela natten vilket antagligen gjort att jag inte vågat röra mig. Men sedan kände jag det i min rygg också. Och i rumpan. Och i låren. Cirkus överallt. Jag trodde aldrig i hela mitt 16-åriga liv att jag skulle få träningsverk av den lilla stunden jag spelade innebandy igår. Men det är tydligen så att jag kan ha fel ibland.

Efter att ha simmat cirkus 1 km med Linnea blev det inte bättre. Min kropp bryter ner mig sakta men säkert...

Kan ju tala om att det var väldigt trevligt igår. Min vit choklad cheesecake blev riktigt smaskig och jag hjälpte till med minst 3 frågor på TP. Som tur var skulle hälften av sällskapet upp tidigt och jobba så de åkte hem ganska tidigt och jag kunde gå och sova.


OSKULD

Igår träffade jag äntlighen Linnea och Therese istället. Missfoster! Ååå, vad jag har saknat dem! Vi kollade film och sedan spelade vi Mario några timmar. Vid 4 tiden tog Linnea min SIMS-sex-oskuld! OMG it was hot! Cirkus 5 timmar senare var det dags att gå upp och jag studsade upp ur sängen (seriöst jag förstår inte var det kom från!) och hoppade upp och ner på de två andra som sov som grisar.

Efter frulle och lite mer Mario tog jag mig till Rosendalshallen där det var innebandyturnering som gällde. Vi satsade körde först stenhårt med J, Wolf, Johannes och Martin. Sedan klev jag och Linnea in på plan. Vi gjorde vårt bästa och de andra var så omtänksamma att de ljög om hur duktiga vi var. Där hängdes de några timmar innan jag begav mig hemåt.

Snart kommer fint folk. Hoppas på en trevlig kväll med tidig säng.

VÄRLDENS BÄSTA LINNEA GÄSTBLOGGAR<3<3<<3<3<3<3<3<33<3<333<3<3<33

Chacha bitches! Jag bah' älskaaar min vän agnes! Aaa, vi sitter med Therese som kissar i soffan och spelar mario..<3 Agnes är jättedåligt, men jag äger! Ofc!<3<3<3<3<3333 Hoppas ni förstår att agnes bara vill uttnyttja er för att få "tittarsiffror" ja, hon är en sådan LAMPA eller huuuuuuöööör? Jaja, men men, inte ska man klaga. Hon tror iaf att hon gör något bra.... <3 KÄRLEK PÅ AGNES MIN PERSONLIGA BITSAK<3 Jaja, nu ska jag draaa, ska bita lite på agnes. Löööööööv<3

DU ÄR FAKTISKT BÄST, PÅ RIKTIGT

Du är bäst. Du är finast. Du är underbarast. Ja, jag kan mala på hela veckan. Men du vet vad jag tycker. Jag är inte alltid säker på om jag har rätt. Men nu vet jag att jag har det. Lita på mig!

ROSA

Jag är ingen rosa tjej. Jag har aldrig varit det. Men min garderob är ändå full av kläder. En massa kläder och ett ynka rosa plagg. Det är gulligt och sött. Inte riktigt vad jag brukar klä mig i. Varje vecka har man samma kläder. En ynka del av allt det jag har i min garderob visar jag för världen. Så jag bestämde mig för att visa något nytt. Jag tog mod till mig och satte på denna rosa skapelse. Jag känner mig utklädd, detta är inte jag. Men ändå ska jag trycka mina gränser och ha på mig detta i skolan idag. Hur ska det gå?

                     


EN PROMENAD I MÖRKRET

Jag har precis varit på en promenad med mamma. Vi stod i skogen och pratade. Hon är så fin min mamma. Men jag har även en fin pappa, som jag ska prata med nu.

FARAN MED ATT PLUGGA

Jag har pluggat i timmar nu och är så otroligt trött. Jag är även förkyld. Så efter att ha hängt med huvudet över boken i flera timmar var jag rejält täppt i näsan. Jag blir lite smått överlycklig när jag inser att jag har en nässpray i min väska precis bredvid mig och slipper gå hela vägen upp till badrummet för att hämta en. Så lite lätt halvsovande sprutar jag lite nonchalant och helt plötsligt "AOOOUCH!", rakt i ögat! Hahaa, vad fan? Visar bara faran med att plugga...


FRÖKEN KRAUSE



De senaste timmarna har spenderats hos en viss fröken Krause. Det bjöds på hemmagjord pizza i överflöd, en dålig film och en bättre, en hel del andra godsaker så som chips, kladdkaka, blåbärspaj, after egiht och självklart en hel näve med mysiga människor. Någon gång inatt när jag och Amanda låg och pratade samtidigt som vi halvsov kom hon med den eminenta idéen att jag skulle starta en ny blogg. Där jag skriver allt, allt som jag vill skriva utan att bry mig om vem som läser den. Så det ska fixas. Tyvärr ska det även pluggas, vilket jag redan borde ha börjat med. Får se vad som händer först.

FAN

Trodde jag var klar med detta nu


LE TESTE



Hehehehehee, fyndigt Agnes! Igår avklarades le teste, franskaprovet. Jag blandade säkert ihop allt möjligt men jag skrev i alla fall att min mamma har haft en orange bil som dött och att vi är väldigt ledsna. Det är grejer alltså! Jag följde även med mamma igår och golfade lite, jag tror att jag kunde mer än jag gjorde när jag faktiskt spelade ;)

Idag gjorde jag tacopaj till hela stora familjen, den blev helt underbar, thanks Emma!

RSS 2.0