tandställningens vanor.

För tillfället ställer tandställningen till med en del besvär för mig. För det första gör den ont. Och för det andra så gör den ont. Den skaver och undanhåller mig från att äta sånt som jag älskar och vill kunna äta, så som bröd, nötter, kött, frukt, grönsaker, bullar, nudlar, kakor och allt annat som råkar ha något högre konsistens.
 
Vad kan man då äta? Jo, man får helt enkelt smaska på yoghurt, äggröra, keso, soppa, fisk, potatis, den icke sega biten på kladdkaka, glass, kesella, smoothie, mosad banan, blodpudding, avokado, gröt, chokladpudding och allt annat som är ungefär lika mjukt som bebismat. Isbitar är även väldigt bra, bedövar munnen för stunden. + cirkus en miljon värktabletter.

några dagar utan äpplen, knäckebröd och annan hård mat.

Hittills har jag haft två riktiga sommarlovsdagar på detta sommarlov, mitt sista riktiga. Den första var i torsdags, då åkte jag wakeboard med Måns och Niklas och brände mig på magen och framsidan av kroppen. Den andra var idag, då brände jag mig på rumpan och baksidan av min kropp och spenderade kvällen med Ibbe. Vi gjorde pizza innan vi cyklade till Härlanda Tjärn och åt glass i kvällssolen. Nu ligger jag på rygg och det gör ont. Jag undrar hur jag ska kunna sova inatt. Imorgon ska jag få tandställning, ser fram emot det med spänning.

en bulle och ett blått glas vit mjölk



Var extremt sugen på bulle men vi hade inga hemma. Gick till ica och köpte en. Till den drack jag ett glas mjölk, mycket gott. Nu ska jag cykla till jobbet, adios.

bra agnes

Jag tog tag i det. Det där med träningen. Nu har jag sommarlov och jag jobbar inte fullt ut än vilket betyder att jag har en massa tid över till ingenting egentligen. Då har jag övertalat mig själv att jag lika gärna kan träna, när jag inte har något bättre för mig. Och det har funkat. Det tackar jag för. Jag har börjat cykla till jobbet också, och det ska jag fan göra hela sommaren.



fuck

Jag har gått in i en vägg. Helt plötsligt har jag noll motivation till att träna. Så ovärt. Efter att ha kämpat med träningen sedan slutet på förra sommaren så ger jag upp på mållinjen. Jävla typiskt.

en fin kväll


jordgubbar, vindruvor och ida


när friheten helt plötsligt är närvarande

Nu är livet fint. Precis avklarat sista skoluppgiften i tvåan. Jag är nu officiellt klar med mitt andra år på gymnasiet, och det känns så jävla fint! Till råga på allt så tar en massa underbara vänner studenten vid denna tid, bland annat coola bruden nedan. Jag kan inte vänta tills nästa år, då är det fan min tur.




sanslös

Jag är överväldigad av känslor. Av bra känslor. Att se dig så hög på lycka var precis vad jag behövde för att höja min egen lyckohalt flera steg. Du är så sinnes bra och nu har du fått mig att må obeskrivligt bra också. Tack för att du är helt sagolik. Och grattis, nu väntar livet.


guldregnet regnar guld




RSS 2.0