- livet nu då -

Jag, Tildis och Anna bokade precis biljetter till Bali i en månad. Om en vecka är det Kap Verde. Så fett värt att dubbeljobba för det!!!

- ah ahhh aa -

Igår gick jag till sängen för att sussa vid 23-tiden. När klockan slagit 05.00 och jag fortfarande inte fått en blund i ögonen ville jag börja gråta, hatar att inte kunna sova fastän man är så trött att man inte vet vad. Så när Ugglum ringde imorse efter att jag sovit i cirka två timmar och frågade om jag kunde vara där om en halvtimme kändes det helt okej att svara nej, och vända sig om och sova. Så jag unnade mig helt enkelt en ledig dag idag. Och den har verkligen varit ledig. Kollat på film, gått ut och promenixat i solen samt tränat. Gött. Åh, sen var jag ju på ett två timmar långt bankmöte med hela familjen också, haha viktigt att ha koll på var man placerar sina pengar! Man är väl mogen och vuxen liksom...
 
Sammanfattningsvis en innehållsvis sett tråkig dag. Men den får två tummar upp av mig ändå. NO BRACES
 
 
 

- i will hold you hand -

Håller på och letar bilder till mormor och morfars julklapp. Alltså note to yourself, titta oftare på gamla bilder, så blir man glad. Två helt random favvisar som gör mig lite extra happy kommer här.
 
 

- only a crack -

inatt kom jag fram till följande:




och nu ska jag och mannen i mitt liv sova. börjar gråta när jag inser hur sant det är?



by byyyy



- only a crack -

inatt kom jag fram till följande:


- inte ledsamt -

Tog denna bilden när jag var ute och gick med Anna i onsdags. Så jävla fint!




- there's gotta be more to everything -

Ähh, ja det där jag skrev i förra inlägget kanske vi kan stryka ett litet streck över? Så fort kom in till jobbet i fredags så insåg jag att min idé om att stänga ute julen suger. Hur tänkte jag där, det är faktiskt helt jävla omöjligt när man jobbar på ett ställe som gör allt för att ge dig julkänslor. Så sekunden senare hade jag slagit om och bestämt mig för att istället omfamna julen och låta julkänslorna fylla mig. Det gick fort kan jag säga. Så ja, det är läget just nu. Har vickat nu i två dagar, på den tiden har jag hunnit avverka det mesta mellan förskola och nia. Kul med omväxling ändå, och framförallt kul med jobb. När de ringde imorse och frågade om jag kunde jobba var jag dock tvungen att säga nej då jag hade så mycket grejer som skulle fixas, men jaja, that's life.

- en jultanke -

Nästa vecka öppnar jul på Liseberg vilket betyder att jag kommer vara trött på allt vad julen heter, luktar och låter redan i slutet på november. Så jag har en plan att jag ska försöka stänga ute julen så gott det går tills vi kommer hem från Kap Verde. Vissa saker är svårare att utesluta, julmusiken på Skaff styr jag tyvärr inte och julkalendern kan ju vara mysig att se. Men inga lussekatter, pepparkakor, adventsljusstakar, julklappsinslagningar, och ingen jävla glögg! Over and out.

- lummigt -

Precis kommit hem och sitter nu och återhämtar mig efter det jobbigaste vick-passet hittills. Vad gör man liksom när allt är kaos och det enda man vill göra är att skrika "SITT NER OCH HÅLL KÄFTEN"? Svaret är att man inte gör det.

- två halloweenfester senare -















- hård som asfalt -

Jag sitter här och försöker komma fram till någon sorts framtid. Vad jag vill göra, hur jag ska göra det och ännu viktigare, när jag ska göra det. Jag har fått för mig att jag vill börja plugga. I Lund. Men innan dess måste jag till NZ. Jag vill plugga efter sommaren, men då kommer jag inte hinna åka till och uppleva NZ eftersom att min ortodontist inte tycker att jag borde åka iväg under en längre tid sålänge tandställningen är kvar. Om något skulle hända och allt helt plötsligt skulle göras ogjort, det hade ju bara varit det värsta någonsin så jag tänker ju lyssna på henne.
 
Jag har nog egentligen kommit fram till att det inte är så jävla viktigt att jag börjar plugga redan nästa sommar. Varför måste jag liksom ha så bråttom med det nu när jag äntligen har all tid i världen? Ja, det kan man fråga sig. Och jag har inget bra svar. Mer än att jag är trött på att inte göra något. Jag ligger hemma och är trött på att vara här. Jag vill göra något nytt och spännande och så fort jag kommer på att det lär dröja ett bra tag blir jag bara, ja, förstörd. Så jag är lite i en jobbig tid nu. Hoppas på att det går över snart.

RSS 2.0