GRÖNA HISSEN

Nu har vi börjat våran resa mot Frankrike. Men innan vi lämnar landet har vi lite unfinished business. Vi åkte hit igår morse och har hittills hunnit med att köra Davids nya fyrhjuling och äta hela jävla tiden. Ikväll ska vi checka in "gröna hissen", hoppas den e bra.

IMORGON DRAR VI! :D


EN NATT. EN HEMSK, HEMSK NATT

Jag somnade väl runt 2 tiden inatt, vaknade vid 6 och kunde inte andas. Förkyld var jag visst och nässpray var min största prioritet. Mitt rum var stekhett trots att fönstret stått vidöppet hela natten så mina chanser till att somna om var närmast obefintliga. Så jag tog med mig datorn, nässprayen, en massa hushållspapper och satte mig framför TV:n nere i vardagsrummet. Jag blev ju självklart helt överlycklig när jag kom på att TV:n hade hängt sig så jag fortsatte min promenad ner till källaren i sökandet efter större framgång. Där hade kanalerna också valt att hänga så så jag tänkte "what the ****?" jag får väl nöja mig med datorn. Försök att förstå min fröjd när jag märkte att internet inte heller ville fungera.

Jag höll på att börja gråta.

Men då kom jag på att någon underbar människa har tagit sig tid att designa något så stort som DVD:n! Min morgon var räddad. När jag hunnit samla ihop mig kom jag också på att jag kan använda pappas trådlösa bredband. Så när alla andra låg och sov, satt jag och laddade iPoden full med Anberlin och kollade på Crash.


BERGSJÖSJÖN


@ ANDREAS PLACE

Det är dessa dagarna jag lever för!

Vid lunchtid lämnade jag Tjörn och satte kurs mot Bergsjön, komettorget, Andreas place. Där möttes vi upp, människor så som, Ida, Emma, Emilia, Amanda, Linnea Bj, Michael, Danne, Johan, Isak och Frida. Vi begav oss till Bergsjösjön (hehheheee) och hade så stört kul. Hoppade, skrattade, blev stalkade av en liten tjej, simmade och tog kort. Sedan begav vi oss tillbaka till Andreas och försökte hjälpa en mås som hade fastnat på en balkong (dock utan framgång) och medans hälften drog till ICA för att proviantera så satt vi andra och tävlade i schlagerlåtar, WINNER: Agnes & Ida! När vi alla befann oss i samma lägenhet igen börjades det lagas tacos, och till efterrätt blev det kolapaj och glass (MY GOOOD!).

En helt underbar dag och jag har samlat krafter inför imorgon, packning...


MIDSOMMARMORDEN

YAAAO DUDE!

Förra veckan när pappa och Måns var ute med båten och flöt på vattenskidor så glömde de att plocka upp en av dem när Måns körde på bara en, så it's gone. Jag antar att pappa fick lite dåligt samvete så igår när vi var på Bäckebol så köpte han en wakeboard på Clas Olsson.

Därför har det blivit en hel del sådant denna vackra dag. Perfekt väder by the way, blåste typ inte ett skit. Så Måns började, kom inte upp. Sedan plaskade jag i vattnet, and guess what? Jag kom upp! Ohh Yeaahh! Sedan så hängde jag och pappa med Ymans och testade deras wakeboard med deras båt. Och gissa vad nu då? Jag kom upp, igen! När alla hade kört drog vi in till lilla badet och hämtade våran bräda och körde några vändor med den med. Gissa vem som kom upp, igen? Hehee, och lilla lillebror fick bara prova imorse, och failade, staaaackarn.

Helt Uuuuunderbart! :D


.


HOME ONCE AGAIN

Yees, nu är man hemkommen efter tre härliga dagar på Hönö, det jobbiga var nog tältet, när jag vaknade på morgonen mådde jag typ illa för att det var så otroligt varmt. Men utan tvekan värt ;)

Nu har jag hämtat Therese inne i stan, hon stannar över helgen så talk to yaa later!

TAGGA HÖNÖÖÖÖ!

IMORGON DRAR JAG TE HÖNÖ, TRÄFFAR MÄNNISKOR , SOVER EN NATT OCH HAR'E ALLMÄNT GÖTT!
TALK TO YHAA LATER!!


SJUKLING

Jag är sjuk typ, den sortenst sjuk som jag är en gång i månaden, men värre. Idag när vi var inne i stan hängde jag först med mamma in och checkade affärer, men jag mådde typ skit. Så när vi kom hem deckade jag framför TV:n i någon timme och fick stanna hemma när resten av familjen åkte och firade Rita.

Lakrits

Nu har vi tagit oss tillbaka till landet och imorgon ska jag ta svomorgon och bli frisk. Hönö på onsdag! :D


HOLA SEXMACHINE!

Idag tog jag rejäl sovmorgon, har varit ganska deppig ett tag nu och det tog sin plats inatt, så jag tänkte att det var bäst för alla. När jag väl gick upp någon gång vid 12 så gick jag minirundan innan jag käkade frulle, drog sedan till skärhamn med la famille där vi checkade in snygga träbåtar och åt skärhamnsbomber.

När vi kom hem gick jag vanliga rundan innan jag började med tacopaj, mumma blev den! Gbg över dagen imorgon. Nu ska jag bara chilla på't, någon som vill spela kort???


RED HOT CHILI PEPPERS

Nu har min kära lilla broder hittat en sida där jag kan ladda ner lite låtar, ingen bra egentligen men jag antar att jag är lite smått desperat ;) Har lyckats skramla ihop typ 30 låtar, nu ska jag fylla min fina svarta lilla iPod med Red Hot Chili Peppers!!!


SPÄRREN FUNKAR JU INTE!



Nu har girlsen left the buildning. Igår var det tanken att Linnea skulle komma hit men hon tog också med sig Ida och Emma, mycket, mycket trevligt! Jag tog cykeln ner till Häggvalledamm där jag hämtade de och så tog vi med oss kebab hem från rondellen. Det tog typ 40 minuter att gå hem, jobbigt när man är så hungrig som vi var... En väldigt trevligt kväll, en hel del kortlek också, även en del dåliga förlorare ;)

Idag gick vi upp tidigt, fixade frulle och drog ner till vattnet. Där käkade vi innan vi tog ut båten och körde lite vattenskidor. Första gången som jag tog ut båtan helt själv. Såklart blev det problem. När vi var påväg in igen och jag skulle dra upp motorn så kunde jag inte sätta fast spärren! Den hade typ fastnat! Fick typ panik, MEN smart och snabbtänkt som jag är så tar jag fram ett rep och surrade fast motorn så att den inte skulle åka ner igen. Ohh yeaah! Sedan när Måns kom ner så fixade han ju den direkt, självklart...

10 minuter att cykla hem från statoil ;)

I MINA DRÖMMAR



Jag vill också ha rött, stort, lockigt hår, helt wonderful! I envie u
Rachel Hurd-Wood!


ECLIPSE OCH SPIDERMAN 3

Naaeej ingen bra film alltså. Jag gillade ju boken, men filmen var bara så tom. Och skådespelarinsatserna har typ sjunkit ganska många steg, konstigt alltså. Naaj men tyvärr stor besvikelse.

Så nu är det spiderman istället, hehehee, lite bättre får man ju hoppas, James Franco ser ju inte dum ut ;)


BRÄNNMANETER OCH STEKHETT VÄDER

Idag åkte Linnea loves Buster hem, det har varit två roliga dagar med henne ska jag säga. Vi har åkt båt, vattenskidor, ring, hoppat från djävulsklippan och ätit qourn. Kvällarna har spenderats med kortspel, Måns och Jacob har varit här också och Jacob har lärt oss Gin Rommy, spännande...

Snart ska vi käka och sedan drar vi till Stenungsund och checkar in Eclipse, skriver kanske "en tanke" om det senare, 

                                                                     C U SOON!


RSS 2.0