- det är nu det vänder, det ska jag se till -

Idag blev min dag bra. Jag tror det vände när jag satt på spårvagnen från tandläkaren och bestämde mig för att gå tillbaka till skolan för 45 minuters filosofi. Jag kommer riktigt ihåg hur jag stod vid porten och kände att "fy fan vad glad jag är." Lektionen som jag annars brukar somna till flöt på ganska bra. När jag kom hem gjorde jag middag och åt glass, det får man när man precis spänt tandställningen. Sedan när jag satt i bilen påväg till gymmet kände jag bara lyckan. Efter passet bestämde jag mig för att ta tag i den sedan länge bortglömda rehabträningen. Jag kände mig så stark och duktig hela tiden. Så jävla fint.
 
Idag var jag glad utan någon som helst anledning. För några dagar sedan var jag ledsen utan någon som helst anledning. Humör är ett konstigt fenomen. Jag kan bara hoppas att dagens humör vill stanna lite längre.
 
 
 

- let that go -

Jävla fitt-skit-dag. Har fått veta att tandställningen kommer sitta kvar i minst ett år till. Operation är det tydligen inte fråga om förens efter sommaren. Jag var hos optikern för att de skulle böja bågarna på mina glasögon. En halvtimme senare insåg jag att de fortfarande inte sitter som de ska. Åkte till doktorn för att få information om sömnregistreringen. Visade sig att väntetiden för maskinen är cirka tre månader. Vilket betyder att jag kommer sova mig igenom hela slutet på gymnasiet. När jag kom hem tänkte jag att en promenad skulle sitta fint. Fick ont i benhinnan efter tio minuter. Då gav jag upp. Köpte godis, gick hem, la mig i sängen och påbörjade ett Ugly Betty maraton. Så det är vad jag har gjort de senaste timmarna. Planerar att ligga kvar här resten av dagen. Eventuellt stannar jag kvar här hela morgondagen också. Och dagen efter också om jag får.

- the story -

 
  1. Jag hade för små skor. Efter första milen hade jag så ont att jag inte längre kunde röra fötterna, vilket betyder att jag stakade i princip två mil. Ja, i uppförsbackarna också.
  2. Spåren var de värsta någonsin. De drog ut på sidorna och försvann oftare än de kom tillbaka. Slutsats: startled 14 är nog inte det bästa om man vill ha åkbara spår.
  3. Den lilla pluppen längst ner på min stav var vriden 45 grader åt sidan. Så för att kunna använda vänster stav ordentligt var jag tvungen att vrida handleden hela tiden.
  4. Efter de första fem kilometrarna började jag känna av benhinneinflamationen. Efter två mil gjorde det riktigt jävla ont.
  5. Väderprognosen hade sagt minusgrader men det var plus, vilket resulterade i att egentligen alla hade felvallade skidor. Vilket i sin tur gjorde att alla ramlade hit och dit hela tiden. Stort kaos.
Trots allt detta, så tog vi oss i mål. Helt otroligt! Den sista milen grät jag konstant för att jag hade så jävla ont i fötterna och benhinnan. När vi kom i mål grät jag istället av lycka för att jag äntligen skulle få ta av de där jävla skorna.
 
 

- when it's your home -

Mår inte alls bra just nu. Känner mig sådär äckligt tom inombords. Fy fan. Det är som att mina känslor bara är en enorm blank sjö. Helt blank. Förstår verkligen inte varför det måste bli såhär, så jävla dumt och fittigt att man inte bara kan få må bra. Det har inte hänt någonting som skulle ha påverkat mitt humör negativt idag. Och ändå är det här jag slutar.

- tjugo år and rockin it! -

Igår firade jag och Ida att hon fyllt tjugo. En så himla bra dag. Började med att jag bjöd henne på lunch här hemma. Sedan såg vi till att hon äntligen fick ta hål i öronen, bara en liten försenad studentpresent liksom. Hon fick också lite småpresenter, bland annat en klänning som en gång varit min men varit för liten i typ fyra år. Den var så fin på henne! Sedan drog vi oss in på stan och jag överraskade henne med middag på Heaven 23, vi åt godaste räkmackan ever. Och bara hade det allmänt bra. Du är bäst my friend, tack för det!
 

- helix -

Hejsan jag har förändrats. Eller mitt öra har. För en månad sedan ungefär. Ville bara säga det. Ahh.
 
 
 

- put your hands up -

 
Såhär mycket snö var det uppe i Långberget. Och så grått var det ungefär hela tiden också. Vilket i och för sig var ganska ballt, kändes som att man var i ett litet wonderland när man stakade sig omkring i spåren. Själva skidåkandet gick okej. Var tyvärr tvungen att stå över en dag då jag fick förfärliga skoskav som inte ens två lager bandagerad skoskavsomplåstring kunde hålla borta. Men några mil blev det ändå. Så på fredag väntar den stora utmaningen. Tre mil. Tjejevasan, get ready!

- tildis -

 
 
 
 
 
Du är bäst vännen. Puss

- tralala -

Allt är packat och klart, typ. Imorgon drar jag och la familia sex timmar uppåt i landet för lite skidåkning. Och då snackar vi på längden. Så jag ska försöka att njuta av detta. Och plugga. Tyvärr. Puss på alla lovelies!
 
 
 

- spaghetti med kräftstjärtar och pesto -

 
Voilà, här är nya favoritlunchen! Det bästa är (förutom att den är supersmarrig) att den tar max tio minuter att tillaga!
 
Okay so you go like this! Koka två nystan tagliatelle (funkar såklart med vilken pastasort som helst men själv tycker jag att tagliatelle slår det mesta) och skär en halv avokado i mindre tärningar. Häll av vattnet när pastan är färdigkokt och blanda i kräftstjärtar, ruccola och pesto i kastrullen med pastan. Värm på låg värme i typ trettio sekunder, häll sedan över i en djup tallrik, strö över avokadobitarna och riv på rikligt med parmesan.
 
Molto bene! *fingerrörelse*

- you lost the crew -

Agnes skärp dig för fan. Sluta fåna dig. Sluta tänka på det som hänt, det som kunde hänt och framförallt det som aldrig hände. Sluta lida. Öppna ögonen och se, istället för att blunda och vara blind. Ta vara på livet, snälla?

- deadbomb -

Har rört mig så lite som möjligt idag. Jag vaknade klockan åtta, låg kvar i sängen i två timmar och stirrade upp i taket, ville verkligen inte röra mig över huvud taget. Ja, det blev lite mycket igår helt enkelt.
 
Hedvig kom hit vid åtta och vi hängde över några glas vin. Drog sedan in till stan och mötte upp Josefine och Ludvig för ytterligare några glas. Fortsatte till Gretas, hade gärna hängt där längre men vinglade istället iväg mot bussen hem. Vilket var tur. Hade hur som helt en riktigt bra kväll, tills den tog slut.
 
Så därav min mycket oaktiva dag. Många Ugly Betty avsnitt avklarade dock!
 

- when nothing goes right, go left -

Det är något fel på mig. Mitt humör går upp och ner som en jävla berg och dalbana. Jag skrattar av något som jag tror är äkta glädje för att minuten senare börja storböla och inte förstå vad jag gör här eller ens för den delen vem jag är. Ja, det är något som är fel just nu. Hoppas väl att hitta tillbaka snart, till mig. Eller till något annat. Men gärna något.
 
 
 

- give me love to give to others -

 
Tack för att du förstod. Jag älskar dig så mycket!

- kurrande och ätande -

Denna helg har inte varit lika bra som de förra. Lördagen var fin. Först en effektiv PA-dag med Agnes och sedan middag med tjejerna hemma hos mig framför Melodifestivalen. Fredagen och söndagen var tyvärr inte lika händelserika. Måste faktiskt se till att fortsätta med de roliga och händelserika helgerna, för denna får ändå en tumme ner. Okej, men nya tag om bara några dagar alltså, och då är det även lov! Yaay! Hehe, fan då har jag en hel vecka att fylla med aktiviteter, men jaja, I will manage!
 
 

- skyline -

Livet har gett mig mycket. Så otroligt många fina stunder med oförglömliga vänner. Jag är rädd att jag ska glömma bort er. Att ni långsamt ska flyta iväg i mitt undermedvetna, både stunderna och vännerna. Jag som vill ha kvar er båda.

RSS 2.0